menu

Planet Funk - Non Zero Sumness (2002)

mijn stem
3,81 (16)
16 stemmen

Italiƫ
Dance
Label: Ultralab

  1. Where Is the Max (4:40)
  2. Chase the Sun (3:53)
  3. All Man's Land (5:32)
  4. The Switch (4:41)
  5. Inside All the People (4:57)
  6. Under the Rain (6:23)
  7. Paraffin (4:30)
  8. Piano Piano (2:31)
  9. Tightrope Artist (5:16)
  10. Who Said (Stuck in the UK) (3:45)
  11. The Waltz (14:27)
totale tijdsduur: 1:00:35
zoeken in:
avatar van herman
Chase The Sun is een heerlijk nummer. Jammer dat het nooit de zomerhit is geworden die het verdient te zijn.

JonnieBrasco
Exact de reden waarom ik dit album even toegevoegd heb

The Switch, maar vooral Paraffin en Who Said zijn ook prima nummertjes!

avatar van c-moon
4,5
Schitterende plaat!

Vooral dan "Where is the Max" (eigenlijk de blauwdruk voor "One Step Closer", 'featuring' Simple Minds en ook terug te vinden op hun album "Cry". Planet Funk wordt daar keurig vermeld hoor, dus het is geen ripoff of zo.. neen. Maar Simple Minds mogen PF wel dankbaar zijn, want met "one step closer" hadden ze op hun tours in 2002 en 2003 duidelijk een publieksfavoriet!), maar zeker ook "Chase The Sun", "Who Said" en "Inside All The People"...

Klasse plaat!!!

avatar van Djarune
4,5
geweldige plaat deze. Bijna geen enkele danceplaat heeft zoveel goede nummers op een cd. Track 1 t/m 7 zijn gewoon heel erg goed. Daarna dacht ik dat het instort maar 10 en 11 zijn ook super. Mijn favoriet is Inside All The People. Heel erg jammer dat de platen hierna van Planet Funk heel wat minder zijn. Meer funk, less dance. Dat is jammer.. (voor mij dan)

avatar van pureshores
Chase the sun was een nummer dat je overal in de zomer van 2001 hoorde in Engeland maar volgens mij heeft Nederland het weer geheel laten voorbijgaan.
En ondanks dat de Switch in een auto commercial werd gebruikt weer geen hit voor Planet Funk hier. (daar zat wel een aantal jaar tussen dus vreemd dat het al op dit album staat tenzij de marketingboys en girls gewoon opeens dit nummer ontdekten)

Gast
geplaatst: vandaag om 13:25 uur

geplaatst: vandaag om 13:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.