Alabama Kids - Earthman Supersmell (1991)

Label: Schemer

1. The Self (4:04)
  2. Don't Ask Me (5:03)
  3. Got Some Thought Some (3:15)
  4. Can't Get Back Now (6:53)
  5. Sand (7:07)
  6. The Loveless (4:30)
  7. The Ladder (6:00)
avatar van thebestfreaks
Heerlijke gitaarrock van eigen bodem, met het geweldige Can't Get Back Now. Leuk om deze op MM tegen te komen. Ik zal de andere twee ook eens proberen toe te voegen in de komende dagen ..

avatar van likeahurricane
Inderdaad uitgesponnen gitaartapijten a la Neil Young en Dinosaur Jr. Ook live konden ze geweldig spelen.

avatar van thebestfreaks
Alabama Kids doet me ook altijd aan Slint denken. En bij deze plaat moet er natuurlijk eigenlijk een ster extra voor de hoes komen, dies toch geweldig !?

avatar van spaceman
Lekker ranzig gitaarwerk, geinig John Lennonquotje (I've got blisters on my fingers"). Volgens mij gewoon alles in één keer op de plaat gezet - klinkt live. Verder weinig (naast Drowsy Driver) van ze gehoord of gezien. Nooit boven de rivieren geweest? Jammer hoor.

Echt helemaal geweldig deze plaat. Is mijn favoriet van de drie albums die ze hebben uitgebracht.