Anthems Vol 3 (1987)

Dance / Funk
Label: Street Sounds

1. Instant Funk - I Got My Mind Made Up (9:43)
  2. Brothers Johnson - Stomp (6:13)
  3. Linx - You're Lyin' (6:26)
  4. The Ritchie Family - The Best Disco in Town (6:31)
  5. Barbara Mason - Another Man (6:52)
  6. Al Hudson & the Partners - You Can Do It (7:01)
  7. Stargard - Which Way Is Up (6:44)
  8. Karen Young - Hot Shot (8:30)
Dit is deel 3 uit de serie Anthems van het label Street Sounds uit de jaren '80. In deze serie zetten ze de hits die populair waren in de clubs in de jaren '80 in de lange 12-inch versies op plaat. Dit derde deel is gevuld met (hele) goede funk en disco tracks. Favorieten voor mij hier zijn Instant Funk met de hele lange versie van I Got My Mind Made Up, klassieker Stomp van Brothers Johnson, electronic disco op Another Man van Barbara Mason, You Can Do It natuurlijk van Al Hudson & Partners en ja, toch nog steeds Hot Shot van Karen Young in die fraaie ruime 8 minuten durende versie. En ik zou toch bijna het oh zo funky Which Way Is Up vergeten! Mooie verzameling 12-inches deze Anthems Vol. 3.