Kreator - Hordes of Chaos (2009)

Duitsland
Label: SPV

1. Hordes of Chaos (5:04)
  2. War Curse (4:10)
  3. Escalation (3:24)
  4. Amok Run (4:12)
  5. Destroy What Destroys You (3:13)
  6. Radical Resistance (3:43)
  7. Absolute Misanthropy (3:36)
  8. To the Afterborn (4:53)
  9. Corpses of Liberty (0:55)
  10. Demon Prince (5:18)
  11. Hordes of Chaos [Demo Version] * (5:13)
  12. Radical Resistance [Demo Version] * (3:49)
  13. To the Afterborn [Demo Version] * (5:57)
  14. World Without Religion [Demo Version of "Escalation" - Different Arrangement] * (3:49)
  15. Amok Run [Demo Version] * (4:19)
  16. Alle Gegen Alle [Demo Version] * (2:48)
  17. You Are the Government [Demo Version] * (1:11)
Mooi artwork.
Hoes voor de LP zal anders worden, nog beter naar mijn idee:

avatar van Eddie
Ja hoor daar zijn onze duitse vrienden weer. De laatste jaren heeft Kreator zich ontwikkeld tot een bijzonder zekere factor in thrash metal land. Zo'n beetje d Motorhead van de thrash metal!

Elke plaat die ze de laatste jaren afleveren brengt weinig nieuws maar val zeker niet tegen. Deze plaat neigt het meeste naar iets melodieuzere verzie van Cause for Conflict. Gewoon keiharde in je gezicht stampende Thrash metal zoals die gemaakt behoort te worden. Houd je niet van Thrash metal, laat deze plaat dan lekker voor wat het is, houd je er wel van dan raad eddie je aan om je zo snel mogelijk naar de plaatselijke cd grossier te spoeden en tot blinde aanschaf over te gaan van dit pareltje. 4*

avatar van Dime
Warcurse is nu te beluisteren op hun MySpace.

avatar van Kronos
Klinkt voorspelbaar goed, deze Kreator.

Empyrium
Redelijk album van Kreator, geen briljant album, zeker niet, maar wel goed genoeg om aan je collectie toe te voegen.

avatar van Devoo
Omg, ik luister nu net het eerste nummer. Dat begin is echt geweldig, en die riff is gewoon supervet!

avatar van Dexter
Kronos schreef:
Klinkt voorspelbaar goed, deze Kreator.

Vooral voorspelbaar

Niet de klapper die ik had verwacht.

Dexter zeurt. Hordes of Chaos knalt als een malle!!!:D
Zaterdag de 24ste ga ik ze zien in de melkweg!

avatar van Devoo
Deze CD word per luisterbeurt beter. Geweldig album!

avatar van Kef
Kef
Effe een ding....EVERYONE GETS EVERYONE CHAOS!!!!!!!
Heerlijk deze nieuwe van onze duitse thrash helden.

swankel schreef:
Dexter zeurt. Hordes of Chaos knalt als een malle!!!:D
Zaterdag de 24ste ga ik ze zien in de melkweg!

Helaas moet ik Dexter wel gelijk geven.
Vind deze zeker niet beter dan zijn voorganger Enemy of God, wat ik uiteraard wel had gehoopt.
Blijft wel een kreator plaat natuurlijk en een hele goede!

Absoluut geen slechte plaat, maar kan het niveau van Enemy Of God niet halen.

avatar van trebremmit
Na een eerste luisterbeurt, whoeiii lekker zeg, hard, snel en genadeloos.

avatar van wizard
Hmm, na de eerste luisterbeurt viel het mij een beetje tegen, vergeleken met Enemy of God die ik gister nog geluisterd had.

Maar ik zal de komende dagen nog zeker een paar keer gaan luisteren.

avatar van Statiegeld
Dime schreef:
Mooi artwork.

Echt schitterend inderdaad

avatar van horned_reaper
Wat een geweldige hoes heeft dit album helemaal uitklapbaar in een groot kruis met een mooie DVD.
Voor maar 20 euro dat is echt geen geld.

Kwa uiterlijk set Kreator dit jaar alvast de toon wat artwork betreft !

avatar van Devoo
Mja, hier in de Free Record moest ik 25 euro neertellen. Heb hem dan maar nog niet gekocht, maar de box zit inderdaad schitterend in elkaar.

avatar van Metalhead99
Niet alleen de artwork is geweldig. De cd is ook geweldig! Een heerlijke start van het nieuwe jaar.

avatar van Kef
Kef
Devoo schreef:

In duitsland is hij goedkoper, daar heb ik hem van de Saturn E17,95.

Grindpad
ik vind het artwork persoonlijk echt NIETS bijzonders.

hoezen zoals deze heb ik echt al 1000000000000000 keer gezien en verdwijnen dan ook terstond in de volledige anonimiteit.

muziek vond ik aardig, heel eerlijk gezegd ook al niet echt bijzonder.

avatar van lykathea
Behoorlijk standaard artwork inderdaad.

Verwacht ook hetzelfde van de muziek, maar we zullen zien.

avatar van exodus
Live After Death van Maiden, Master of Puppets van Metallica en Sepultura's Beneath the Remains hebben mooiere hoezen. Deze hoes van Kreator vind ik ook niets bijzonders. De muziek moet ik nog gaan luisteren..ben benieuwd naar het nieuwe Kreator werkje.

P.s. keer top 10 mooiste metalhoezen maken. De lelijksten weet ik ook wel...Napalm Death- Harmony Corruption bijv.

avatar van Dexter
exodus schreef:

Die vind ik nog wel meevallen in vergelijking met een X-Factor of Dance of Death van Iron Maiden... brrrr....

avatar van exodus
Heb je ook gelijk in...vooral Dance of Death hoes werkt bijna op de zenuwen...en wat dacht je bijv. v/d hoezen van de eerste Occult schijven....konden ze nou echt niks fatsoenlijkers in elkaar draaien.

avatar van exodus
Enemy Within-hoes van Occult....LACHEN!

avatar van horned_reaper
exodus schreef:

Je moet ook niet naar dit plaatje kijken.
Wacht maar tot je het hele album eens hebt uitgeklapt

avatar van exodus
hele cd-hoesje uitklappen..hopen dat ik een hele grote kamer heb, en eens kijken of er alsnog een gave hoes bij deze Kreator schijf zit. Laten we maar eens voor de muziek gaan uiteindelijk!

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Dit zopas gelezen op metalfan.nl:
In navolging van Saxon vorige week, heeft Kreator met hun nieuwste album voor het eerst in het bestaan de Dutch Album Top 100 gehaald. Hordes Of Chaos stormt deze week de lijst binnen op nummer 66. Aan het tijdstip van de release ligt het niet, want voorganger Enemy Of God kwam vier jaar geleden eveneens half januari uit. Het lijkt er dus op dat de populariteit van metal groeit ten opzichte van andere genres.

avatar van Mr. Olaf
Sir Spamalot schreef:
Dit zopas gelezen op metalfan.nl:

Das een mooie ontwikkeling! Metal never dies!

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Ik heb één album op vinyl dan nog van Kreator, namelijk Terrible Certainty uit 1987 alweer. Tot daar reikt mijn kennis van Kreator, dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt door de positieve commentaren hier. Het luistert en hakt lekker weg en wat is dat hier met al die lekkere thrash albums de laatste tijd? Niet te veel nadenken, gewoon beuken die hap.