The Kelly Family - Honest Workers (1991)

1 stem

Ierland
Label: Kel-Life

1. Danny Boy (3:45)
  2. Mister Big Time (3:46)
  3. Honest Worker (5:07)
  4. Motherless Child (5:26)
  5. A Hard Days Night (2:47)
  6. Es Waren Zwei Königskinder (3:44)
  7. When I Was in Town (2:52)
  8. Eres Tu (3:36)
  9. The Swan (3:03)
  10. Sunday Morning (2:25)
  11. Europe (3:37)
  12. Shenandoah (4:18)
  13. Make a Song with Me (3:51)
avatar van Rudi S

Tja als de naam geen belletje laat rinkelen of de hoes.
Maar als je na die 2 openingsnummers het album uitzit, ach dan kun je ook wel een uur met je bips in een hete wokpan gaan zitten en daarna bij de restauranteigenaar gaan klagen over verbrande billen.
En dan dit album, ik vind de nummers ook niet zo sterk, maar daar moet je bij de Kelly Family voor op de koffie komen.
Waarvoor dan wel, ach zangkunst, stempracht en instrumentbeheersing, de uitvoeringen zijn toch wel voldoende en er is spelvreugde, een 7 dus.
Het wordt hoog tijd dat deze band zich gaat wagen aan de liedjes van een Nick Cave, Captain Beefheart en Radiohead