High School Musical Cast - High School Musical 3: Senior Year (2008)

Label: Walt Disney

1. Now or Never (4:32)
  2. Right Here, Right Now (3:57)
  3. I Want It All (4:39)
  4. Can I Have This Dance (4:03)
  5. A Night to Remember (3:58)
  6. Just Wanna Be with You (2:38)
  7. The Boys Are Back (3:46)
  8. Walk Away (3:50)
  9. Scream (3:56)
  10. Senior Year Spring Musical (7:44)
  11. We're All in This Together [Graduation Mix] (4:16)
  12. High School Musical (3:53)
ikk
Echt beste HSM-cd van de drie.

ikk
ikk schreef:
Echt beste HSM-cd van de drie.

Now Or Never -- 4*
Scream -- 5*
Senior Year Spring Musical -- 4.5*
We're All in This Together [Graduation mix] -- 4.5*
High School Musical -- 5*

heel tof album. even goed dan zijn voorgaande. het zijn allemaal goede nummers.

High School Musical... de film is zoet en hartstikke Amerikaans en ook leuk.
Vooral de dans en liedjes zijn verbeterd sinds film 1.
M'n favoriete liedjes zijn: High School Musical, Can I Have This Dance en A Night To Remember

Ik ben normaal niet zo gek op dit soort muziek,
maar het liedje scream ligt hier toch wel heel erg vaak op

avatar van friday the 13 th
Inderdaad de beste cd tot nu toe. Heb de film nog niet gezien, maar de muziek klinkt dus al heerlijk. Het beste nummer is overduidelijk "i want it all". Zo een pretentieus nummer, super gewoon.

Verder vind ik "Can i have this dance", "now or never" en "high school musical" ook toppers van dit album. De rest zoals "scream", "a night to remember" en " the boys are back" zijn ook goed, maar moeten de duimen leggen als we spreken over de beste van dit album.

Alleen nummer 11 valt zwaar tegen! Het was mijn lievelingsnummer van de eerste cd en ik zag op deze cd "graduation mix" staan. Zo misleidend, ik dacht zeker dat het om een vette mix ging gaan. Jammer dat het zo traag is met dat koorgezang! Waarom dan niet spreken van "Graduation Version" ipv "Graduation Mix". Echt veel mix vond ik er niet aan. De rest is wel goed!

De betere muziek vond je terug op album 2 en ook wel 1 film 3 is gewoon het slechtste

avatar van Bert Eselsor
Can I Have This Dance is onovertroffen.