***Eerste Indruk***
Ik heb de gelekte versie goed beluisterd en die klinkt heel goed alleen de overgang van Phantom Part 2 en We Are Your Friends (Encore) is niet goed. Maar goed de rest klinkt prima.
Ik vind het echt een briljante CD. Sommige nummers zijn wat minder maar dat zijn voor mij eigenlijk alleen The Party en D.A.N.C.E. Nou zijn dat zoiezo al niet mijn favorieten van Justice dus dan valt het nog mee. DVNO daarentegen is ook niet een van mijn favorieten van Justice maar hoe ze die op deze CD mixen is echt briljant hij begint eigenlijk gewoon als het origineel maar hij wordt uiteindelijk zo gemixt dat ik spontaan begon te applaudiseren
Het beste nummer van de CD is duidelijk Phantom part 1.5 Zoiezo zijn Phantom en part 2 al briljant, maar de manier waarop Justice live Phantom mixt is echt fenomenaal. De complete opbouw halen ze overhoop en ook de bass is briljant gemixt, echt een topnummer
We Are Your Friends hebben ze ook vet geremixed want opzich is het nummer misschien een beetje saai geworden want ze draaien hem praktisch altijd. En We Are Your Friends begint ook gewoon zoals altijd, maar dan knallen ze er opeens een rockklassieker (geloof ik, want ik kan me de naam niet herinneren maar hij komt me heel bekend voor) overheen en hierdoor klinkt We Are Your Friends opeens heel anders.
De afsluiting van de CD is ook echt meesterlijk, het nummer heet dan misschien Final, maar het is eigenlijk gewoon hun remix van NY Excuse van Soulwax gemixt met hun remix van Master Of Puppets van Metallica en die samen gemixt knallen echt enorm, echt een meesterlijke afsluiter.
Al met al een hele vette live CD, de nummers van Justice komen dan ook live veel beter tot hun recht. En al helemaal als Justice ze gewoon allemaal door de 'gehaktmolen' haalt en weer bijmekaar stopt, briljant.
Maar goed elke briljante CD heeft ook zo zijn eigen minpunten, zo ook deze. De twee grote nadelen vind ik eigenlijk ten eerste het publiek. Opzich vind ik het niet erg dat er publiek op een live cd te horen is, vond bij Alive helemaal niet erg. Maar op deze CD hoor je zelfs als ze het refrein van Phantom Part 2 erin knallen het publiek erboven uit schreeuwen, beetje jammer. Het zou natuurlijk kunnen dat dat soort dingen verholpen zijn op de officiële CD zelf, want dit is natuurlijk een gelekte versie. Het tweede nadeel vind ik dat hoewel Justice de nummers briljant mixt ze soms de intro's heel lang maken of opeens de muziek laten wegvallen en weer opnieuw met een opbouw beginnnen dat haalt toch wel een beetje de flow uit het geheel.