Miyagi - Hydraulic Son (2008)

1 stem

6. Bad Penny (4:03)
  7. Shoot Shoot (3:05)
  8. Chimes (2:59)
  9. Battery (3:04)
  10. (Kill Me at the) Pony Ranch (9:06)
Voor diegenen die al die hippe Britse pop-rockbandjes van nu helemaal zat zijn is er een alternatief: probeer er eentje uit Duitsland
Miyagi maakt nummers zoals we ze inmiddels haast kunnen dromen: de duitse Franz Ferdinand, de duitse Maximo Park, de duitse... zal ik nog even doorgaan?

Allemaal erg catchy en zeker niet beroerd maar ik ben nu wat volgevreten en hoef even geen bandje uit deze hoek meer te horen. Kwestie van jammer maar een beetje mosterd na de maaltijd.
Halverwege heb ik het dan ook maar weer uitgezet en gekozen voor wat anders.

avatar van Mctijn
Net geluisterd. Niet absurd slecht, maar ook niet echt boeiend.
Vergelijkbare bands als Maximo Park en Vega4 houden de aandacht veel beter vast en zitten minder vol 'Engelse' clichés.