The Bodyguard (1992)

Pop / Score
Label: Arista

1. Whitney Houston - I Will Always Love You (4:32)
  2. Whitney Houston - I Have Nothing (4:50)
  3. Whitney Houston - I'm Every Woman (4:46)
  4. Whitney Houston - Run to You (4:24)
  5. Whitney Houston - Queen of the Night (3:10)
  6. Whitney Houston - Jesus Loves Me (5:13)
  7. Kenny G - Even If My Heart Would Break (4:58)

met Aaron Neville

8. Lisa Stansfield - Someday (I'm Coming Back) (4:59)
  9. The S.O.U.L. S.Y.S.T.E.M. - It's Gonna Be a Lovely Day (4:51)
  10. Curtis Stigers - (What's So Funny 'Bout) Peace, Love and Understanding (4:05)
  11. Kenny G - Waiting for You (4:57)
  12. Joe Cocker - Trust in Me (4:14)
  13. Alan Silvestri - Theme from the Bodyguard (2:46)
avatar van musicfriek
1,0
Precies. Het origineel blijft toch zo'n ehhh 100.000 x mooier En dat heb ik dus ook met de versie van I'm Every Woman. Chaka's versie prefereer ik zeker boven dit aftreksel. Verder heb ik dit album erg veel aan moeten horen en mijn beoordeling van 1 ster is het enige wat ik kan doen. Bovendien was het een verschrikkelijke film ook nog.

En dan ook nog Kenny G, Curtis Stigers en Joe Cocker.. Too much!

avatar van Film Pegasus
Blijft een geweldige zangeres met een ongelofelijke stem. Ook op dit album staan heel veel mooie nummers, al wordt het wel aangevuld met andere artiesten. Deel 1 is wel het beste deel met de nummers van Whitney Houston. Deel 2 is een verzameling van andere nummers. Passend voor de tijdsgeest, maar de nummers zijn minder sterk. Ik had graag de songs van Houston gehoord, aangevuld met score van Alan Silvestri. Maar op zich wel een mooi album.