Pure Inc. - Parasites and Worms (2008)

Zwitserland
Label: Dockyard 1

1. The End (3:35)
  2. Even More (3:43)
  3. Serenade of Aggression (4:37)
  4. Carrie's Alone (4:33)
  5. Drowning in Your Blood (4:36)
  6. Darkened Glow (3:59)
  7. Home (5:44)
  8. Raise Hell (3:39)
  9. Dead Calling (3:52)
  10. Won't Get Back (3:39)
  11. The Last Remaining Song (7:15)
avatar van james_cameron
Matig album dat een stevige maar anonieme mix biedt van rock en metal. De muziek is niet eens zo verkeerd, maar productioneel is het allemaal aan de kale kant en de songs zijn weinig bijzonder. De boel wordt daarnaast flink verpest door de aanstellerige zanger. Veel te dik aangezet, die zangpartijen, het is bijna lachwekkend. Het voortdurende geschreeuw en gegil van de beste man werkt behoorlijk op de zenuwen.

avatar van Karma_To_Burn
Klinkt op zich best aardig hoor, maar ik mis toch wel sterke refreinen.
The End is toch wel een erg gaaf nummer maar jammer genoeg vind ik op de rest van dit album niet meer dit niveau.

3,5 sterren voor The End.. de rest komt niet boven 2 uit.