Vive la Fête - 10 Ans de Fête (2008)

België
Electronic / Pop
Label: Surprise

1. Quatsch (3:39)
  2. Nuit Blanche (3:26)
  3. Touche Pas (3:26)
  4. La Vérité (4:56)
  5. Machine Sublime (3:32)
  6. Maquillage (3:48)
  7. Noir Désir (5:55)
  8. Liberté (3:26)
  9. Schwarzkopf (3:04)
  10. Hot Shot (3:40)
  11. La Route (3:35)
  12. Elle Est Là (5:07)
  13. Merde a L'Amour (4:23)
  14. Tokyo (4:12)
  15. Je Ne Veux Pas (4:31)
  16. AAA (4:35)
  17. Mon Dieu (4:16)
  18. Les Artistes (2:21)
Father McKenzie
Verzamelaar van Els Pynoo en Danny Mommens. Leuke hoes, apart zoals de muziek van deze prettig gestoorde gasten.... geeft een goed overzicht van hun muzikale gekte.

Father McKenzie schreef:

Father, je bemoeit je ook werkelijk met alles en je weet ook overal van. Ik weet bij deze cd werkelijk niet waar je het over hebt. Is er aanleiding om hem te kopen?

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Catchy electropop met een zangeres die je bezwaarlijk een zangeres kan noemen .

CHIEP schreef:
Catchy electropop met een zangeres die je bezwaarlijk een zangeres kan noemen .

Nee dus, qua kopen bedoel ik?

Father McKenzie
Els Pynoo heeft een "aparte" stem, je moet er wel van houden, natuurlijk.
Maar als instapper kan deze echt wel tellen!

@ musician; ik bemoei me enkel met muziek waar ik kaas van gegeten heb (Camenbert, Brie, blauwgeaderde, Passendaele, allemaal lekkere kaas...) je zult me niet of nauwelijks bij hiphop of rap of aanverwanten aantreffen, be sure of that!

beaster1256
right on father , deftige verzamelaar van vive la fete , een soort kruising van disco met the cure en overgoten met de gekke maar fantastische els , en musician , ga naar een winkel en beluister hem daar , dan kan je zelf beslissen of je hem koopt of niet , maar het blijft een zeer goede verzamelaar en is bedoeld voor op dance partys te draaien , ook de oudere jongeren zoals ik en de father kunnen daar nog weg mee , de father danst in zijn camion en ik in mijn hoofd in mijn rolstoel

Els Pynoo is getrouwd met Danny Mommens, overigens ex-bassist bij dEUS. Een vrij excentriek koppel... Twee rock'nrollsterren die op een boerderij in West-Vlaanderen wonen.
De groep is best wel bekend in België hoor, vooral met Schwartzkopf en Ne Touche Pas dan.

avatar van oruiz
musician schreef:

je wilt toch niet zeggen dat Vermeirsch oud is en daarom overal iets vanaf weet? Dat zou ik namelijk een beetje lullig vinden van je , Hans

avatar van musician
Father en ik hebben een hele goede verstandhouding, ik zal de laatste zijn die iets over zijn leeftijd zal zeggen.

Ik probeer hem graag bij te houden in zijn enorme brede belangstelling, maar moet afhaken bij een voor mij onbekende groep als Vive La Fete. Mijn vraag was eigenlijk meer een aanleiding om te weten, wat voor muziek het was.

avatar van vin13
Ook geschikt voor rockers en de energie spat je tegemoet. De frontvrouwe is bekoorlijk en live best goed en dansbaar.
Electro/rock op zijn strafst.