Ma$e - Welcome Back (2004)

Label: Bad Boy

1. Welcome Back (4:22)
  2. Breathe, Stretch, Shake (3:17)

met P. Diddy

3. Keep It On (3:34)
  4. My Harlem Lullaby (3:54)
  5. I Owe (3:49)
  6. Wasting My Time (4:01)
  7. Gotta Survive (4:42)
  8. The Love You Need (4:06)

met Rashad

9. Money Comes and Goes (4:16)
  10. I Wanna Go (3:52)
  11. Into What You Say (4:04)
  12. Do You Remember (5:00)

met Cardan

avatar van BoordAppel
En hier zat natuurlijk elke hiphop fan op te wachten, de terugkeer van Mase!!!

avatar van Jordy
moet er geen dollartekentje in z'n artiestennaam?

avatar van John Doe
Ja in het album van '97 staat het zelfs al zo op de cover. Hij windt er tenminste geen touwtjes om.

Jordy schreef:

moet er geen dollartekentje in z'n artiestennaam?

Allmusic zegt van niet maar het staat zo idd wel op het hoesje.

avatar van Kos
Kos
Die nieuwe single suckt in ieder geval alweer behoorlijk.

avatar van John Doe
Denkt 'ie wat sterker te staan met alle celebrity appaerances in die clip. Belachelijk nummer.

avatar van BoordAppel
Volgens mij toch wel de slechtste rapper ooit. Soms kan die laidback stijl nog wel OK zijn, maar Mase slaat ermee door.

Echt niet de slechtste rapper, dit album van mase is erg goed, de beats en alles zit goed inelkaar, gaat er soepel in, maar echt rappen doet ie in dit album niet voor 100%, meer R&B achtig, maar bad boy label heeft goed zijn best gedaan met mase en resultaat is boven middenmoot dankzij relaxte nummers. Alleen dat nummer Welcome back is wel erg slecht idd.

mijn mening: 3,5*

mase zit bij G-unit:D

Music
hij heet nu Murda Mase ...wow extreem zeg voor een ex-priester

avatar van Conway Twitty
totaal geen aanwinst voor g-unit, erg slecht, in tegenstelling tot mobb deep en spider loc.
Vooral spider loc gaat volgens jaar aars schoppen.
G-unot killer is een erg lekkere diss-track tegen game

avatar van Paalhaas
Mase is het meest hilarische verschijnsel uit de hele rap-wereld. Rollen op de vloer!

avatar van thomzi50
Tamelijk slecht album, maar 't kan erger. 2.5*

Relax
Ik vond het eerste nummer Welcome Back toch wel vermakelijk.
Maar nu ik het hele album gehoord heb is dat ook weer minder...
Slecht album, 2.0....
Gaat nergens over in principe.

eazyfan
SUCKt!!!!

Best goed album. Bad boy kan nog steeds lekkere albums maken zo blijkt. Hij is erg laidback en relaxt in stem en flow.

Aangenaam album.

oprotten met deze clown, ik heb het album 1 x gehoord, het zuigde direct, dus ik een 2 e x luisteren maar het viel nog niet mee,

Pauper
Kom op man, beetje triest Mase afkraken alsof het niks is, pff, staan altijd wel een paar pakkende nummers op waar je redelijk van gecharmeerd bent, dat je principieel tegen het feit bent dat zo'n gast geen hiphop leeft betekent niet dat er niet een paar fijne nummers op staan.. Money Comes and Goes vond ik best wel een lekker nummertje, alleen dit valt misschien meer in de catagorie hip-pop dan hiphop

Relax
Pauper schreef:

Precies en hijzelf ziet dit als HIP HOP dus daarom is het gewoon een kloot album.
Inhoudelijk is het niets en zjin flow is slap en vooral zijn stem.

avatar van Niek
Pauper schreef:

Boeit me niks of hij hiphop leeft of niet. Dit album is bijzonder slecht. Mijn grootste miskoop ooit. Echt alleen de titelsong is vet. Verder is de puffy-invloed veel te goed te horen, klinkt heel veel te r&b-achtig en zingt hij eigen refreintjes (vals!) in. Bijzonder hoe zo'n toch wel getalenteerde rapper zo'n zwak album durft uit te brengen. Het album is ook geflopt als een dolle.

trapboy
chill album van Mase!:)welcome back..!

Pauper
De titel song is best wel te pruimen en verder is het ook wel redelijk in orde maar het stelt natuurlijk bar weinig voor qua kwaliteit, bovendien is dit ook z´n slechtste album naar mijn mening (niet dat die andere 2 zo fantastisch waren) 2*

avatar van Timo710
Kvind dit geen slecht album, tsja Ma$e kan niet echt goed flowen, maar qua beats zit het album echt heel sterk in elkaar, namelijk dat er geen enkelle slechte beat op het album staat! En tsja, ma$e komt soms nog eens goed uit de hoek .

Geen slecht album, en zeker eens waard om te luisteren :

avatar van The SS
Conway Twitty schreef:
Vooral spider loc gaat volgens jaar aars schoppen.
G-unot killer is een erg lekkere diss-track tegen game

ook spider loc is erg slecht. als je me niet geloofd luister maar: http://youtube.com/watch?v=4kCVZtoCnz8

SinX
Het is ook een bericht van 2,5 jaar geleden waar je op reageert
things change

avatar van The SS
Oja. Haha zie ik nu pas.

avatar van Noere
'Living la vida without the loca'..! Die krijgt een ereplaats naast 'I love you like a fat kid loves cake'. Jaha zoek maar eens op voor als je niet weet waar die vandaan komt.. Ja jij, droevige ziel die berichten leest bij een Mase album....