Anal Cunt - It Just Gets Worse (1999)

Label: Earache

1. Became a Counselor So I Could Tell Rape Victims They Asked for It (0:43)
  2. Easy E. Got A.I.D.S. from F. Mercury (0:42)
  3. I Like Drugs and Child Abuse (0:22)
  4. Laughing When Leonard Peltier Gets Raped in Prison (0:41)
  5. I Convinced You to Beat Your Wife on a Daily Basis (0:50)
  6. I Sent Concentration Camp Footage to America's Funniest Home Videos (0:34)
  7. Rancid Sucks (And the Clash Sucked Too) (0:40)
  8. I Paid J. Howell to Rape You (1:44)
  9. I Pushed Your Wife in Front of the Subway (0:46)
  10. Extreme Noise Terror Are Afraid of Us (0:29)
  11. You Rollerblading Faggot (0:30)
  12. I Sent a Thank You Card to the Guy Who Raped You (0:29)
  13. I Lit Your Baby on Fire (1:57)
  14. Body by Auschwitz (1:02)
  15. I Intentionally Ran over Your Dog (0:30)
  16. Sweatshops Are Cool (0:47)
  17. Women: Nature's Punching Bag (0:57)
  18. I Snuck a Retard into a Sperm Bank (0:29)
  19. Your Kid Commited Suicide Because You Suck (1:02)
  20. I Ate Your Horse (0:50)
  21. Hitler Was a Sensitive Man (0:49)
  22. You Robbed a Sperm Bank Because You're a Cum Guzzling Fag (0:28)
  23. Made Your Kid Get A.I.D.S. So You Could Watch It Die (0:53)
  24. I Fucked Your Wife (0:40)
  25. Into the Oven (1:42)
  26. I Gave Nambla Pictures of Your Kid (0:52)
  27. Only Reason Men Talk to You Is Because They Want to Get Laid, You Stupid (1:02)
  28. I Made Fun of You Because Your Kid Just Died (0:28)
  29. Domestic Violence Is Really, Really, Really Funny (0:42)
  30. Dictators Are Cool (0:35)
  31. Deadbeat Dads Are Cool (0:43)
  32. I'm Really Excited About the Upcoming David Buskin Concert (0:45)
  33. Being Ignorant Is Awesome (1:03)
  34. You're Pregnant, So I Kicked You in the Stomach (0:29)
  35. Chris Barnes Is a Pussy (1:04)
  36. Tim Is Gay (1:29)
  37. B. T / A.C (0:40)
  38. I Sold Your Dog to a Chinese Restaurant (0:49)
  39. I Got an Office Job for the Sole Purpose of Sexually Harassing Women (0:58)
1,0
Dit moet wel de politiek incorrectste band aller tijden zijn. Bekijk de songtitels en je zal het wel met me eens zijn. Muzikaal stelt t ook allemaal geen zak voor, keihard gekrijs en zo snel en hard mogelijk in willekeurige volgorde op je instrumenten slaan. Maar de teksten zijn wel ontzettend grappig en soms valt er zelfs een flard van te verstaan. Het hoogtepunt van de cd is ongetwijfeld Hilter Was a Sensative Man met de o zo intelligente lyrics: Hitler was a sensative man! en daarna wat onverstaanbaar gekrijs. Het is maar goed dat ze het allemaal niet menen. Ik raad iedereen aan om deze cd (of wat nummers) een keer te beluisteren en de songteksten te lezen, je ligt gegarandeerd in een deuk.

avatar van Kos
Kos
Wtf

Heb hier regelmatig om in een scheur gelegen

Wat is dit voor een pulp "I Lit Your Baby on Fire"

avatar van Hemdale
Supercoole Noise!!! Het gekrijs is zo verschrikkelijk ziek!!! En de titels van de nummers, zitten erg grappigen bij, maar sommigen gaan mij ook een beetje te ver trouwens.

Jezus!!! Ik ben al vijf minuten aan het lachen om die titels

avatar van Hemdale
Ik zei alleen dat ik sommige titels een beetje ver vind gaan om een beetje normaal over te komen tegenover de andere MusicMeter gebruikers.

1,0
Hier de lyrics van Anal Cunt! Hilarisch .

avatar van LZA
LZA
inderdaad erg geestig allemaal

Dionysos

Hmmm...de teksten zijn al een stuk minder grappig dan de titels van de nummers. Grappen worden na 2 nummers al oud. Beetje sneu.

Haha de enige tracklist waar ik 5 minuten om in een scheur heb gelegen.....de teksten zijn ook hilarisch. 5 sterren voor t idee, 1 voor de uitwerking.

Ze hebben iig wel zelfkennis:

"we're so dumb,we've got nothing new to say
we write the same song 30 times a day
about how you're a cunt or you're dumb or you're gay
but we'll keep writing them anyway"

Ik heb wel eens gehoord dat ze willen dat hun muziek als een stofzuiger klinkt. Is ze in mijn opzicht aardig gelukt . 1,5* voor de humor.

avatar van Safri
Vooral die eerste titel is geweldig!

avatar van lebowski
I Sent Concentration Camp Footage to America's Funniest Home Videos Wat een niveau

1,0
Dan moet je de muziek eens horen lebowski .

avatar van lebowski
Ben ik mee bezig - om mijn definitieve stem te bepalen.

avatar van lebowski
Heb me net door 10 nummers Anal Cunt gewerkt. Zielig bandje. Met zo'n bandnaam lijkt me één ster toepasselijk. En verder:

1,0
Ik vind niet dat je dan mag stemmen. Eerst het hele album beluisteren en dan pas stemmen.

BoordAppel schreef:

Ik ben ontstemd inmiddels. Zal het nooit meer doen Boordappel .

avatar van aslan
aslan (crew)
BoordAppel schreef:

Dit moet wel de politiek incorrectste band aller tijden zijn.

ironie = inkleding van de gedachte waarbij men het tegendeel zegt van wat men eig. te verstaan wil geven, m.n. een spottend of schamper prijzen van hetgeen men wezenlijk afkeurt (van Dale, groot woordenboek der Nederlandse taal)

1,0
Als het ironisch is kan het nog wel politiek incorrect zijn.

avatar van titan
titan (crew)
Volgens mij zijn alle leden van Anal cunt hartstikke homo als ik zo hun krampachtige teksten hierover lees .

avatar van aslan
aslan (crew)
anal cunt,
dat zegt genoeg !!!

zijn begonnen als "the losers"

titan schreef:

Heb ergens gelezen dat het allemaal mannen met een gezinnetje zijn. Dit is trouwens ook van een van de leden van Anal Cunt of zo. Belachelijk, maar wel erg grappig.

Devlab
Matige AC release naar mijn mening, ok sommige teksten zijn wel grappig maar verder is het niets bijzonders.
dan heb ik toch liever de oude AC uit hun noise dagen. 3,5 sterren voor de teksten

Berzerker
Chris Barnes Is a Pussy

Enige titel die ik niet goed vind (Chris Barnes HEERST!)

Lees net dat het wat geschiedenis aan zit

Vind 'm nog steeds niet leuk...

avatar van mean eyed cat
niemand op deze aardkloot schrijft grappigere teksten dan seth putnam