Rev Theory - Light It Up (2008)

Label: Interscope

1. Hell Yeah (4:07)
  2. Favorite Disease (3:42)
  3. Light It Up (4:13)
  4. Broken Bones (4:26)
  5. Kill the Headlights (3:15)
  6. Wanted Man (3:42)
  7. Ten Years (3:43)
  8. Falling Down (4:05)
  9. You're the One (4:21)
  10. Far from Over (3:59)
goede muziek!

Hell Yeah is de soundtrack van de MTV reeks 'Blue Mountain State'.
Ik vind het een zalig nummer!

De rest van het album bevalt me ook goed

Goede stevige rock!

joeri_metal
een redelijk debuut van een sterke band,

het album begint erg goed met het nummer ' hell yeah '
de daarop volgende nummers zijn ook erg goed, lekker harde rocknummers en soms wat rustiger, maar vanaf nummer 6 stort het in, het word ook wat eentonig, maar vooral, de nummers worden veel minder goed, waar broken bones nog wel een goed rustig nummer is zijn de andere paar van het 2de deel van het album helemaal niet goed, de rocknummers zijn ook veel minder vanaf nummer 6, echt zonde, ze hebben met de eerste 5 nummers laten zien dat ze zeker goed zijn en goede en harde songs kunnen maken maar het 2de deel stelt teleur, er had nog meer in kunnen zitten als er nog een album komt ga ik hem zeker beluisteren !

beste nummers zijn de eerste 5 en dan vooral

favorite disease en light it up,

minste nummers laatste 5 ookal gaat wanted man nog wel,

avatar van legian
zo het is weer tijd voor amerikaanse rock, en goeie rock ook.
ik moet wel eerlijk zeggen dat het hele album wel redelijk hetzelfde is, daarom vind ik Broken Bones ook een heerlijke nummer daartussen.

zoals hierboven word gemeld dat het vanaf nummer 6 wat inzakt kan ik me in vinden, ze worden wat softer, maar dat betekend niet dat het lechter word, en als afluiting laten ze nog ff horen dat ze het wel goed kunnen zowel rustig als lekker knallen.
ja dit is toch wel een topper, 4*

(btw, het volgende album is ook aan te raden.)

avatar van james_cameron
Stoere amerikaanse rock, qua songmateriaal niet bepaald origineel, maar dermate goed uitgevoerd dat dit toch wel boven het gemiddelde uitkomt. We krijgen de gebruikelijke mengeling van uptempo rocksongs en stemmige ballads voorgeschoteld, die zonder uitzondering allemaal lekker in het gehoor liggen. Prima zanger ook, met een fijn ruig stemgeluid.