Chubby Checker - Chubby Checker's Greatest Hits (1972)

R&B / Rock
Label: London

1. Dancin' Party (2:25)
  2. The Twist (2:35)
  3. Let's Twist Again (2:21)
  4. Slow Twistin' (2:41)
  5. Twist It Up (3:44)
  6. Pony Time (2:26)
  7. Popeye (The Hitchhiker) (2:29)
  8. Limbo Rock (2:23)
  9. Let's Limbo Some More (2:12)
  10. Mary Ann Limbo (2:47)
  11. Loddy Lo (2:47)
  12. Birdland (2:29)
  13. The Huckleberry (2:05)
  14. Dance the Mess Around (2:20)
  15. Twenty Miles (2:08)
  16. The Fly (2:20)
Father McKenzie
Ooit 2 zomers na elkaar een grote meneer met 2 mega-hits, The Twist en het jaar erop Let's Twist Again. Je moet er maar op komen...

In elk geval vaak op gedanst, voornamelijk op trouwfeesten, dat spreekt!

avatar van LucM
Van Chubby Checker heb ik "All the hits vol.1 en vol.2" waarop alle bovenstaande nummers opstaan en natuurlijk veel meer.
Hij scoorde talrijke hits in de eerste helft van de jaren '60 en introduceerde vele dansen waarvan de twist de meest bekende is.
Allemaal zeer vrolijke nummers, feestmuziek inderdaad, en vele nummers waaronder "Let's Twist Again", "Pony Time" en "Limbo Rock" zijn nu nog zeer populair.