Angus and Julia Stone - Hollywood (2008)

Australiƫ

4. Red Berries (5:09)
  5. Purple Skivvy (2:52)
  6. Fooled Myself (5:20)
avatar van Sunderland
Ik heb zojuist een totaal andere versie van deze EP beluisterd. Een versie die ik terugvind op Discogs, Wikipedia en Spotify. Deze bevat de volgende nummers:

"Hollywood"
"All The Colours"
"Johnny and June"
"Lonely Hands"

Ik ben benieuwd waar de huidige tracklist vandaan komt, omdat deze nergens vermeld staat. Ik ga deze niet zomaar klakkeloos corrigeren en wacht een logische verklaring af. Als die uitblijft zal ik het alsnog over een tijdje aanpassen.

Edit: de huidige tracklist vind ik terug bij Amazon en Last.fm, dus die versie bestaat wel degelijk. Jammer, zodoende is het onduidelijk wie waar op gestemd heeft. Het huidige stemgemiddelde vind ik nogal hoog voor wat ik gehoord heb. Ik vond mijn versie een stuk minder t.o.v. hun andere werk.