Cordell Klier - Winter (2003)

Avant-Garde / Electronic

8. Winter 08 (6:50)
  9. Winter 09 (6:16)
  10. Winter 10 (7:07)
avatar van John Doe
Heel mooi vind ik dit (bedankt nog voor de tip Ruben). Net nog opgehad buiten in het donker bij stormachtig weer. Was heel mooi erbij naar de half onheilspellende wolken te staren die over passeren met de sterrenhemel erachter. Je voelt de rustig vloeiende onderlaag van deze plaat dan goed.

Niet een plaat om aandachtig naar glitch te luisteren maar een plaat die je perceptie van de omgeving kan veranderen als je het lekker op je af laat komen. Geen halfbakken ambient/glitch cd dus, maar een plaat waar een sterk gevoel in te vinden is.