Young Buck - Straight Outta Cashville (2004)

Label: G-Unit

1. I'm a Soldier (3:35)

met 50 Cent

2. Do It Like Me (3:52)
  3. Let Me In (3:44)

met 50 Cent

4. Look at Me Now (3:27)

met Mr. Porter

5. Welcome to the South (3:50)

met Lil' Flip en David Banner

6. Prices on My Head (4:21)

met Lloyd Banks en D-Tay

7. Bonafide Hustler (4:16)

met 50 Cent en Tony Yayo

8. Shorty Wanna Ride (4:21)
  9. Bang Bang (3:34)

14. Walk with Me (4:11)

met Stat Quo

15. DPG-Unit * (3:45)

met Snoop Dogg, Daz Dillinger, Soopafly, 50 Cent en Lloyd Banks

Aardige cd met wat leuke nummers. Zelf vind ik hem beter dan the hunger for more. Vooral de liedjes: Prices on my head, Bonafide hustler, Bang bang klinken goed. 3*

avatar van Word_Play
Dit album kon beter The Hunger For More heten. Young Buck verrast enorm met dit sterke album, en klinkt erg hongerig. Sterke beats zonder hulp van Dr. Dre, vooral Shorty Wanna Ride, Let Me In en Bang Bang (Kill Bill, anyone?) zijn erg sterk op het muzikale vlak.

****.

Music
Word_Play schreef:

****.

He He?!?! wat bedoel je daarmee met dat Kill Bill,Anyone?

Word_Play schreef:

Young Buck verrast enorm met dit sterke album, en klinkt erg hongerig.

Mee eens. Zeker een goed album. Zijn stem heeft inderdaad iets hongerigs, een erg 'sterke' stem in ieder geval. Soort mix tussen DMX en The Game, lekker om naar te luisteren. Vind het aldum ongeveer even goed als The Hunger For More van Young Buck, 3.5 ster. Vooral Do It Like Me, Let Me In, Look At Me Now en Bonafide Histler vind ik erg goed.

Hunger for more van Loyd Banks *

Haha, was toen nog niet helemaal wakker denk , ook al was het 13.53

avatar van Word_Play
Luister maar naar de soundtrack van Kill Bill.

goed album dit, ik heb vertrouwen in dat het volgende album nog beter word aangezien Young Buck goed is. Goede nummers vind ik Black Gloves, Stomp, Bonifide hustler en I'm a soldier

avatar van JAHJAH
I agree totally met 50 cent. Hij grijpt precies weer de beste nummers eruit

avatar van Conway Twitty
do it like me is ook heel goed

Goed album..goed afwisselend ook..met wat vette gangster tracks zoals Stomp, Welcome To The South en Taking Hits..en wat relaxte tracks als Bonafide Hustler, Look At Me Now en Do It Like Me..beter dan lloyd banks..maar album van Tony Yayo is ook erg sterk..maar wel beter dan 50 Cent...

Young Buck , een aparte mc met een herkenbare en rauwe stem. De G-Unit - crew staat hier op het hoogtepunt van z'n kunnen. Fantastisch sample - gebruik in Bang Bang , Stomp , Thou Sall ..... erg goede beats en producties.

avatar van Reijersen
Vind dit een totaal onboeiend, inspiratieloos, standaard album. Licht pluspuntje vind ik Do it Like Me

Inspiratieloos kan ik misschien wel begrijpen vanwege lyrics maar dat prachtige sample gebruik in Bang Bang , dat fantastische achtergrondkoor in Thou Shall en de heerlijke stamper Stomp met Ludacris kan je toch echt niet matig noemen ....

dope plaat:D

avatar van Reijersen
sn@ke schreef:

Die sample van BangBang wordt zovaak gebruikt dat ik het niet erg origineel meer vind. De manier van rappen van Young Buck staat me niet zo aan. Nummer met Luda ligt idd wel wat boven de middelmaat.

avatar van WeSSeL..
Sorry hoor mensen die het album dus niets aan vinden maar het is toch wel voor mij het meest gedraaide album. Met meteen om mooi in het album te komen de feature met 50 cent I'm A Soldier. Daarna met Do It Like Me ook goed. En even later het op één na mooiste lied van het album Prices On My Head maar het mooiste liedje is toch Thou Shall. Eigenlijk vind ik alle nummers van dit album wel mooi maar de 4 die ik hier genoemd heb zijn voor mij de meest gedraaide nummers. Misschien wel op me hele iPod.

Ik vind dit de beste album tot nu toe.
Hij is de enige naar wie ik luister.
Ik ben helemaal weg van zijn debuutalbum.
Behalve die dooie nummers zoals Stomp en Taking Hits hadden van mij niet gehoeven.
Young Buck maakt van elke track een hardcore gangster track.
Binnenkort komt zijn tweede album aan: Buck Y'all.
Ik kan niet wachten.
Hij heeft ook nog vele onofficiele nummers waar ook een paar leuke tussen zitten, check Footprints met 50 Cent.
Ja, deze man gaat nog lang blijven, laten we het hopen.
Dat ie niet wordt doodgeschoten.
Gggg-ggg-ggg-ggg-ggg-G-Unit!!

DronkenCity schreef:

Binnenkort komt zijn tweede album aan: Buck Y'all.

Gggg-ggg-ggg-ggg-ggg-G-Unit!!

Nope, hij gaat Bad Influence heten

Relax
Ik vind het voor geen meter klinken, velen raps van de beat af en zijn stem staat me niet aan.
De beats stellen amper iets voor en de tekst gaan nergens over.
" Here you must ask permission for killin' a nigga, or you will get killed by a nigga ".
Omg ? waar gaat dat over..
En nog steeds, die beats zijn zo saaaaaai.
Zeker geen South Flavour.

avatar van MJ_DA_MAN
Rap wordt met het jaar slechter, en dit is een perfect voorbeeld. Wat een domme idioot is dit toch. en die teksten ..... de Amerikaanse Lange Frans

avatar van Kos
Kos
is dit die gast die laatst met zn bodyguard iemand had neergeschten bij de opnames van de nieuwe Busta Rhymes video?

Nee , dat is Tony Yayo. Het ondergetalenteerde ex - gedetineerde G Unit - lid.

avatar van Conway Twitty
en de mening van iemand die wutang forever beter vindt dan enter the wutang kun je alleen maar respecteren.

MJ_DA_MAN schreef:

Young Buck is zeker wel beter dan die nederlandse bullshit de nummers Black Gloves and I'm a Soldier vind ik echt wel vet

Soldier schreef:

Nee, je vind de beats mooi (wedden) en het refrein.
I'm a Soldier, hoe vaak heb ik wel niet zo'n nummer gezien ? (2pac etc.)
Black Gloves ook... etc.

Relax
ff een 1.5 ervan maken.. 2.5 is nogal hoog voor mijn begrip voor dit album.

Relax schreef:
ff een 1.5 ervan maken.. 2.5 is nogal hoog voor mijn begrip voor dit album.

het gaat tog niet om de beats het gaat om de tekst en ik vind dat mooi sow als jij dat niet vind moet je vooral een laag cijfer geven

kijk, dit is gewoon het beste album ooit gemaakt door een G-Unit lid. Laten we eerlijk zijn: Young Buck is zo dom als het achtereind van een varken maar geef mij 1 voorbeeld van een slimme Amerikaan qua kwaliteit van teksten overtreft hij gewoon alle andere G-Unit leden en hij heeft ook de beste beats. Het enige nadeel aan dit album is dat 50 Cent er zo nu en dan met zijn irritante stemmetje tussendoor komt....