Marky Mark & The Funky Bunch - Music for the People (1991)

Pop / Hip-Hop
Label: Interscope

1. Music for the People (4:18)
  2. Good Vibrations (4:29)

met Loleatta Holloway

3. Wildside (5:07)
  4. Bout Time I Funk You (4:28)
  5. Peace (5:26)
  6. So What Chu Sayin (4:42)
  7. Marky Mark Is Here (3:59)
  8. On the House Tip (3:41)
  9. Make Me Say Ooh! (3:44)
  10. Need Money (4:29)
  11. The Last Song on Side B (4:00)
avatar van musicfriek
Ik denk dat de meeste Mu'Mers deze voormalige rapper kennen als acteur. En het blijkt een goede keuze van hem geweest te zijn, want als acteur is hij zeer succesvol.

Maar voordat hij ging acteren heeft hij 2 albums uitgebracht met zijn Funky Bunch. Good Vibrations was zijn grote hit en mede dankzij Loleatta Holloway staat dat nummer nog als een huis. De rest van dit album vind ik weinig boeiend persoonlijk, Wildside (cover Lou Reed) gaat ook nog wel.

Later scoorde hij nog hits met Prince Ital Joe en ging hij daarmee richting dance/pop. Samen scoorden ze groots met het nummer United.

Zijn grote broer Donnie Wahlberg zat trouwens in de groep New Kids on the Block. Heeft Mark toch uiteindelijk een betere keuze gemaakt