Withered - Folie Circulaire (2008)

Label: Prosthetic

1. To Embrace... (1:41)
  2. ...The Fated Breath (4:54)
  3. Dichotomy of Exile (5:36)
  4. Gnosis Unveils... (6:52)
  5. ...The Forsaken Truth (1:49)
  6. Purification of Ignorance (5:14)
  7. Drawn Black Drapes... (3:43)
  8. ...Reveal the Essence of Suffering (6:54)
  9. Clamor Beneath (4:58)
  10. Into Armageddon [Necrophobic Cover] (4:28)
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Ik heb deze afgelopen weekend nog twee keren beluisterd: de zaterdagavond na een lange dag en gisteren in de auto op weg naar de MuMe meeting in Breda. Vandaag een dagje vakantie genomen om mijn appartement een beetje op te ruimen en hopen privé-papierwerk te doen en dus nog maar eens opgelegd. Sorry mensen, ik kan dit ding gewoonweg niet volledig uitluisteren: waarom altijd die "crunch" gitaren, dat geschreeuw en die overdosis bruutheid / lompheid? Iemand moet die groep dringend eens variatie leren. Voor mij lijken alle nummers op elkaar en die drummer kan inderdaad goed drummen, maar snelheid kan ook gebreken verbergen. Live zou ik dit geen vijf minuten uithouden.

avatar van Lau1986
Over het algemeen is dit toch een aardig plaatje, alleen zou ik hem niet zo heel snel weer opzetten. Ik merk wel dat hij het beter doet bij dit koude kille weer dan toen het nog een stukje warmer was.