The Von Bondies - Love, Hate and Then There's You (2009)

Label: Majordomo

1. This Is Our Perfect Crime (2:57)
  2. Shut Your Mouth (2:22)
  3. Pale Bride (2:55)
  4. Only to Haunt You (3:13)
  5. 21st Birthday (3:18)
  6. She's Dead to Me (1:24)
  7. Chancer (3:35)
  8. Blame Game (2:53)
  9. I Don't Wanna (2:36)
  10. Accidents Will Happen (2:45)
  11. Earthquake (3:04)
  12. Modern Saints (4:31)
  13. Oh Honestly [Demo] * (2:52)
  14. Draggin [Demo] * (2:26)
  15. No Number Ones [Demo] * (4:25)
  16. Wake Me Up [Demo] * (3:10)
  17. Falling in Love [Demo] * (3:47)
avatar van bver
Hier heb ik stiekem naar uitgekeken en ze stellen me zeker niet teleur. Stevige garage-rock nummers met lekkere riffs en leuke hooks: definitely my cup of tea!

Net als het vorige album worden alle troeven van bij het begin op tafel gegooid, maar daar waar "Pawn Shoppe heart "wat aan kracht moest inboeten naar het einde, houdt "Love Hate & Then There's You" goed stand.

Ik heb het album nog maar 1 keer in zijn totaliteit beluisterd, dus laat ik maar beginnen met een voorzichtige 3,5 die echter sterk tegen 4* aanschurkt.

avatar van bver
Ik verhoog naar 4. De laatste 3 nummers zijn iets minder, maar al de rest is zo sterk dat 4 sterren echt wel gerechtvaardigd zijn.

Mijn voorlopige favoriet: "Only to haunt you".

avatar van Facedown
Goeie rockplaat leunend op de sterke riffs. Béétje standaard wel, maar dat mag de pret niet drukken.
Een hit zoals C'mon C'mon vind ik er wel niet op terug.

Dat ik dit over mijn hoofd zag .

De eerste single klinkt weer bizar lekker.

avatar van Jim morrison
De 1e single (This is our perfect crime) is inderdaad erg goed, heeft zeker hit potentie in de richting van C'mon C'mon. Voorlopig 3*

avatar van pet
pet
Nu op de luisterpaal te beluisteren

avatar van Doc
Doc
Pawn Shoppe Heart vond ik een erg fijne plaat, en deze klinkt op het eerste gehoor ook weer lekker. Goeie rock met een sterke zanger vind ik. Het moet allemaal nog een beetje de tijd krijgen om te beklijven. Vooralsnog niet zo goed als Pawn Shoppe Heart, maar ik verwacht dat ie nog wel een halfje omhoog gaat.

FatBottomedGirl
In april is er een nieuwe release uitgekomen met 5 extra nummers. Het is goed zoeken naar deze versie want het staat nergens vermeld op het doosje die identiek is aan de eerste release.

Pale bride is toch een van mijn favoriete liedjes dit jaar maar voor de rest is het toch jammer dat the von bondies niet meer echt tof klinken.

avatar van frolunda
Fijne plaat al had het af en toe wel wat scherper en agressiever gemogen.Ook mis ik echte uitschieters,alhoewel 21st birthday wel in de buurt komt..