Hocico - Signos de Aberracion (2001)

Mexico
Electronic
Label: Out of Line

1. Pandemonium (5:06)
  2. Instincts of Perversion (5:47)
  3. Untold Blasphemies (6:48)
  4. Bloodshed (5:49)
  5. Child's Eternity (5:28)
  6. Forgotten Tears (5:48)
  7. Un Alma Y el Vacio (1:50)
  8. Twisted Lines (5:17)
  9. En Otro Lado (1:33)
  10. Wounds (5:46)
  11. Callate el Hocico (4:39)
Heerlijke cybergothic van een stel Mexicanen dat tegenwoordig in Duitsland vertoeft, als ik het goed heb. In het najaar ook weer in Nederland te bewonderen.

avatar van orbit
Untold Blasphemies is Maar ook Bloodshed of Instincts of Perversion mogen er gaarne zijn! Check ook hun keiharde nevenproject Dulce Liquido

avatar van scipio-africanus
het beste album van hocico tot nu toe uitgebracht
bloodshed , untold blasphemies , wounds , instincts of perversion maar vooral het ondertussen klassieker geworden nummer forgotten tears dat wordt meegebruld door de fans
in dit album worden de hits aan elkaar gerijgd
een echte aanrader, voor mij een vier en half
het nevenproject dulce liquido van oscar mayorga is idd een must voor de liefhebbers van het nog hardere werk of probeer zeker ook rabia sorda het soloproject van erk aicrag