menu

Loli Ripe - Little Sweet Dolores (2007)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Japan
Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Creative Brutality
  2. A Drug That Makes You Dream
  3. Fossilized Shit Maggot Inferno
  4. The Gay 90s
  5. Talk to Me About Sex
  6. Be My Pet!
  7. Dirty Buzz
  8. Hehenonomohe
  9. SPACE DISCO 4000
  10. Green Choon
  11. Lobster in the Sky
  12. Little Sweet Dolores Purple Haze
  13. Onan
  14. All I Wanna Do Is Touch Your Power Points
  15. Choose Life
zoeken in:
avatar van MDV
3,0
MDV
Loli Ripe is een gestoorde Japanse pedofiel die de hele dag alleen maar op chansites zit en tamelijk aparte happy hardcore achtige muziek maakt, zelf noemt hij het trouwens lolicore. Waarschijnlijk is de hele identiteit van deze internet-DJ maar een verzinsel maar laten we het spelletje maar meespelen.

Op Sweet Little Dolores doet Loli Ripe waar hij goed in is, namelijk schuine teksten en geluidjes over keiharde beats gooien. In nummers als Be My Pet! en Fossilized Shit Maggot Inferno werkt het concept echt geweldig maar hoe ziek en kort het ook is, dit album is vooral heel veel van hetzelfde, al lijkt het meer dan het is. Hier komt bij dat het hippety-hoppety nummer 'The Gay 90's' eigenlijk totaal niet bij de rest hoort en een beetje roet in het eten gooit. Ook al die filler had van mij niet gehoeven, of beter gezegd: de nummers die als filler zijn geëindigd hadden verder uitgewerkt moeten worden, al is Hehenonomohe een erg leuk nummertje.

Dit is leuke muziek om bij te channen of voor in een melige bui, daar is op zich niets mis mee, maar ik vind het jammer, want Loli Ripe laat duidelijk horen dat hij meer zou kunnen als hij een beetje zijn best deed.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:24 uur

geplaatst: vandaag om 11:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.