Laten we eerlijk zijn mensen, dit klinkt toch helemaal nergens meer naar? Ik ben meestal altijd wel van de artistieke vrijheid en de interessante nieuwe wendingen enzo, maar er zit ergens een grens he. Waar zit die grens dan? Hier dus. Schaamteloos gladde popmuziek zonder ook maar enige hooks. En dat heeft dan een hoger gemiddelde dan Reality Fills Fantasy, wat gewoon een heel degelijke popfunk plaat was. Met Chris Koerts uit de gelederen is de goede gitarist verdwenen en dus zijn er hier geen fijne gitaarpartijen meer om naar uit te kijken. Ronnie Meyjes of zoiets vervangt hem, maar wie kan hem horen?
"Love is an Ocean" vind ik dan weer een klein beetje een uitzondering. Dat heeft nog een pakkend refreintje. En dan is daar zo'n titelnummer van 11 minuten dat meteen allerlei superlatieven naar zich toe geworpen krijgt. Maar wat is het nou werkelijk? Gewoon zo'n zeiknummer als "What More Could You Desire", maar dan uitgerekt om 11 minuten lang te kwellen. Koer(t)swijzigingen, prima, maar in Godsnaam behoudt die kwaliteit.
En dan nog de spuuglelijke hoes. Is dat Kaagman? Zonder kleren aan? Is dit een advertentie voor de playboy waar ze in heeft gestaan?