Zeker geen verkeerd album, sterker nog ik vind het de eerste paar luisterbeurten zelfs verdomd mieters. Het heeft een wat ouderwetse stijl, met de rustige producties en ook de manier van zingen past hier erg goed bij. Inderdaad ook ik krijg wel de lente kriebels, en ik gedachten zit ik op een bankje in het park, te genieten van een lekker zonnetje.
Toch vind ik niet alles geweldig aan dit album, ik mis hier een daar een muzikale uitspatting, het is nu op sommige stukken wat te kaal. Ik had ook meer uitspattingen verwacht om eerlijk te zijn; zoals hier en daar wat stevige blazers die me nog even wakker schudden.
In Between vind ik trouwens wel al redelijk in de buurt komen van 'zo'n soort track', het is een gezellig en knus nummer. Zo ook Once in a Lifetime dat wel bepaalde elementen kent die opzwepend werken, maar toch zeur dat ik ben, vind ik dat niet genoeg.
Daarnaast is het tekstueel gezien ook niet van het hoogste niveau, oké de teksten luisteren goed weg maar zijn wel vaak aan de simpele kant en ietwat cliché.
Kortweg: de sfeer is goed, de zang is zeer vermakelijk maar toch ontbreken er nog bepaalde facetten.