Demolition 4 (2004)

12. Electronic Pig - Whitest Tightest
  13. D-Passion - Blacklist Amok
  14. Xaphan - Grass Eating Milk Machine
  15. E-Noid - Take This Brother
  16. Lenny Dee & Radium - Who's Next?
  17. Void Settler - Gnomes Tinker with Time [Hellfish Remix]
  30. Ferox - Save Urself
  31. Promo - I Originate, They Duplicate
  32. The Nihilist - Survive
avatar van Hardcoremaster
Vind deze serie wel goed geslaagd altijd..ik zal altijd honger hebben naar hardcore cd's die bijna 80 minuten duren..scheelt me een hoop werk, met al die hardcore cd's die ik heb. Uit de hele reeks is deze toch één van de beste en klinkt ook lekker.
Tja die Hollandse samples is voor iedereen weer anders..hoor liever dit..dan dat ik naar Hollandse smartlappen moet luisteren..brrr

Anyway veel tracks op deze cd zijn van prima kwaliteit en zijn altijd welkom in m'n stereo. Begint al goed met Dj Promo, gevolgd door Doine..(die is flink opgekomen vanaf deze periode..zeker als E-noid!!)
Ook de tracks erna blijft hij me boeien en laat ik het lekker op me indreunen. Dan komen we bij nr. 10...vind het een keigave plaat, maar wel jammer dat hij op zoveel compilaties stond destijds. Had ik toch een flinke verrasing neer gezet.
Dan komen we voor mij bij de minste track van de cd..Electronic Pig..krijg daar absoluut geen feeling bij..vind hem zo standaard en leeg. stond volgens mij alleen op deze cd..zegt dus genoeg.

Party like Us is weer zo'n lekker partynummer, waar je niet bij kan blijven stilzitten. dan kabbelt de cd lekker voort en komen we wat voor mij een goede verrasende plaat was: The Emperator - Audiotoxic. vind hem zelfs nu nog te gek om te luisteren.
het laatste nummer is een waardige afsluiter van deze compilatie...kan nog flink genieten van deze..lekker albumpje!!