Robbie Williams - Greatest Hits (2004)

Label: Chrysalis

1. Old Before I Die (3:54)
  2. Lazy Days (4:26)
  3. Angels (3:55)
  4. Let Me Entertain You (4:24)
  5. Millennium (3:47)
  6. No Regrets (4:49)
  7. Strong (4:25)
  8. She's the One (4:22)
  9. Rock DJ (4:22)
  10. Kids (4:35)

met Kylie Minogue

11. Supreme (4:20)
  12. Let Love Be Your Energy (4:08)
  13. Eternity (5:00)
  14. The Road to Mandalay (3:19)
  15. Feel (3:53)
  16. Come Undone (4:12)
  17. Sexed Up (4:08)
  18. Radio (3:49)
  19. Misunderstood (3:59)
avatar van titan
titan (crew)
Radio is de leuke nieuwe single van Robbie, een nummer dat duidelijk geinspireerd is door acts als Franz Ferdinand.

titan schreef:

Erg jaren '80 nummer ja. Moest vooral aan Gary Numan en Ultravox denken. Franz Ferdinand ? De moves in de videoclip zeker ja

avatar van starbright boy
Ik vind het een van de mindere singles van Williams. Het klinkt geforceerd.

avatar van Carow
Alles vond ik wel leuk, behalve misunderstood.. wat een geslijm zeg!

Robbie Williams heeft niks apart, ieder gewone zanger kan net zo zingen als deze man. Het vervelende met zijn nummers, ze blijven in je hoofd hangen! Nouja hij heeft het in ieder geval te pakken!

Een 2,0**

avatar van NERD
Geweldige entertainer, goede zanger. En hij heeft al zo veel bekende nummers! Heb vaak dat ik de nummers wel ken maar niet de namen er precies van weet. Iets wat ik verder alleen met de Beatles en Coldplay vaak heb/had.

4 sterren.

avatar van avdj
Dit album is met 2 voorkanten te koop, een commerciële truck, gejat van Michael Jacksons "Invinsible"

Die truc is wel ouder hoor. Strange Little Girls van Tori Amos heeft het ook. Dan vind ik de truc van New Order's Low-Life nog het leukst. Daar zitten meerdere covers in het doosje. Kun je zelf kiezen wat je mooi vindt.

avatar van bonothecat
herman schreef:

Pulp heeft ook zo'n cd.....different glass heet de cd geloof ik

Ja, ik heb wel 's gehoord dat die uitvoering bestaat, maar ik heb hem nooit gezien. Ik heb een andere uitvoering van DC, met een gewoon hoesje en bonusCD.

herman schreef:

Inderdaad geinig bedacht. Maar is het dan alleen een andere kleur of ook écht een andere voorkant?

Het is een doorzichtig briefje met alleen New Order er opgeschreven. En verder zitten er losse foto's bij de van de verschillende bandleden die je achter kunt stoppen. De kleur is altijd zwart-wit met een lichte paarse/blauwe teint.

avatar van dynamo d
Beste nummers van Robbie Williams: Millennium, Supreme en Let Love Be Your Energy.

CAPIpsv
mooiste nummers zijn:

Angels
She's the one
Feel
Misunderstood

herman schreef:

Bij de speciale uitgave van The Strokes kun je ook een voorkant kiezen. De hoes is van karton dus kun je het plaatje erin schuiven.

avdj schreef:

Het is alleen jammer dat die hoes zo kwetsbaar is. Als je een cd ernaast schuift, scheur je makkelijk het hoesje kapot. (Ervaring mee? Ja )

avatar van avdj
Dat is dan weer erg zonde....
Kwestie van een goed CD rek kopen.

shappy1010
Weet nooit zo goed wat ik van Robbie moet denken. Die Live in the Royal Albert hall is geniaal. Alhoewel ik moet veronderstellen meer van het orkest te genieten dan van hem. Angels, Kids, Eternity. Erg goeie songs en volgens mij aardig tijdloos, en aangezien hij zijn eigen nummers schrijft vind ik hem toch wel een tikkie beter dan een madonna ofzo. Misschien kunnen hem het best vergelijken met Michael Jackson?

Toch wel knap dat hij zich in ieder geval zo heeft weten te vestigigen als ex-boyband poppetje.

avatar van avdj
Hij schrijft zijn eigen teksten, de muziek zelf niet.

avatar van Glurp
Jeses... Hoe moet ik hier nou 4 fav nummier uit kiezen.

Mojo Pin
Come on let meeeeeee-eee entertain you

avatar van platedraaier
Mojo Pin schreef:
Come on let meeeeeee-eee entertain you

Dat vind ik juist een goed nummer. En met meerdere nummers van Robbie Williams heb ik van...........dat ken ik uit de jaren tachtig. Bijna al z`n nummers lijken ergens op.
En toch vind ik het best goeie muziek en een rasentertainer deze man.

avatar van Snappy
Een of andere manier kan het muziek van Robbie Williams mij altijd wel boeien. Dus een 3,0* is zeker op zijn plaats!

Ik vind het een leuke cd maar dat is misschien omdat ik een zwak heb voor greatest hits cd's, ik kan er niks aan doen. Maar vaak heb je gewoon albums waarvan er een paar nummers goed zijn en bij de rest denk je...iemand was hier een cdtje aan het volzingen, dus als dat dan word verzameld vind ik dat altijd wel leuk, het word wel minder jammer als iemand echt vier greatest hits cd's uitbrengt, dat gaat weer te ver.
Maar deze vind ik leuk, met een paar nummers waarvan ik de 'greatest' niet echt achterhaal, maar toch leuk!

Dit is een topper, van mij krijgt ie een 5.

werkelijk alle goede singles staan er gewoon op, kan bijna alle nummers als topper aangeven, ma als ik echt moet keizen dan springen voor mij Sexed Up, Feel en Supreme eruit.

Top cd!
Vind alle 19 nr's leuk , geen 1 waarvan ik zeg mwah..

Dus 5,0 * van mij.

Mijn top 4 is ... ik kan niet kiezen

Als je alle nummers op deze cd overloopt kan je niet onder stoelen of banken steken dat Robbie Williams echt wel een paar oerdegelijke nummers heeft.

Mojo Pin
Ik wil niet lullig doen hoor, maar: welke?

avatar van nevyn
Ik vind dit een nogal matige verzamelaar met verschrikkelijk voorspelbare nummers. Natuurlijk, het is Greatest Hits, en die staan er zeker ook wel op, maar het voegt toch niks toe. De nieuwe singles zijn ook niks. 2,5*

Mojo Pin schreef:
Ik wil niet lullig doen hoor, maar: welke?

Let love be your energy is een gigantische guilty pleasure van me

The road to mandalay, eternety, feel, come undone, sexed up vind ik allemaal vrij sterke nummers. Dit zijn toch gewoon sterke popnummers met een groot meezinggehalte, waar op zich toch niets verkeerd mee is! Het moet niet altijd ingewikkeld in elkaar steken om beluisterbaar te zijn!