Happy Mondays - Bummed (1988)

Electronic / Rock
Label: Factory

1. Country Song (3:24)
  2. Moving in With (3:37)
  3. Mad Cyril (4:37)
  4. Fat Lady Wrestlers (3:24)
  5. Performance (4:10)
  6. Boom * (2:59)
  7. Brain Dead (3:11)
  8. Wrote for Luck (6:06)
  9. Bring a Friend (3:45)
  10. Do It Better (2:29)
  11. Lazy Itis (2:48)
  12. W.F.L. [Vince Clark Remix] * (6:11)
beaster1256
verschrikelijk slecht album , en ik maak er geen woorden meer aan vuil

avatar van andré
Ken alleen Wrote For Luck, Lazyitis en Mad Cyril, en dat vind ik erg leuke nummers hoor, niks mis mee.

fastpulseboy
superrrrrrrrrrrr

gewoon de sfeer in dat tijdskader. nu een beetje gedateerd denk ik

tondeman
Lekker plaatje hoor. Om ticket to ride zo heerlijk te rippen voor ''Lazy Itis'' is gewoon cool.

avatar van LeRoi
WFL is natuurlijk een (of wellicht DE) MADchester Classic....voor het overige staan er idd nog een aantal prima nrs. op zoals Lazy Itis en Movin' In With...

Overigens kan ik de 'ergenis' die deze band bij dees en geen oproept wel begrijpen: het waren nou niet bepaald 'TOP'-muzikanten en er ziitten ook 'DRAKEN' van nrs tussen...maar dat doet voor mij niets af aan de geniale nrs die ze hebben gemaakt (en heb toch ook het idee dat er sprake moet zijn van 'Goede Smaeck' onder de bandleden (m.n. broertjes Ryder)....)

tondeman
I wrote for luck
They sent me you
I sent for juice
You gave me poison
I order a line
You form a queue

avatar van Reint
Dit is een plaat waarbij je paarse, donkerblauwe, roze en lichtgele (die hoes is geen toeval) hallucinerende beelden voor je kiezen krijgt van 1 grote, gwelddadige, kakafonische en decadente orgie met 'fat lady wrestlers', transseksuelen, 'brain dead fuckers' en 'schizophrenic aquaintent patients'.

Intrigerende plaat. Werkelijkwaar.

Henny penny,
Cocky locky,
Goosey loosey,
Turkey lurkey,
Ducky lucky,
Chicky licky!

dj@
lekker album! had ‘t een tijdje niet gedraaid; nu weer helemaal ‘in to’ happy mondays!