De meest tracks die je hebt toevoegd zijn van een latere periode dan 1977(tracks 17-21), gaan dus niet over zijn eerste tien jaar.
Dat geeft niet, maar dat verandert het idee er achter een beetje. Jij denkt: laat ik gelijk aan de hele box beginnen van Stephen Stills (die er nog niet is, in tegenstelling tot die van zijn drie collega's).
Go and say goodbye en Sit down I think I love is duidelijk Buffalo Springfield. Goed voor een uitgebreide box, maar niet voor een 'simpele' Greatest hits of het moest gaan over Buffalo Springfield. Het is te weinig Stephen Stills, zal ik maar zeggen. Bij Bluebird valt dat erg mee, dat vind ik van de drie niet alleen het beste BS nummer, hier is ook duidelijk Stephen Stills aan de slag.
Om de discussie met de vocalen en Stephen Stills te vermijden, zou ik een aparte Greatest hits maken van Stephen stills in de periode 1976-1982 en daarna voor de periode tot nu. Dan hebben we inderdaad een box met drie cd's.
Overigens heb ik wel het nummer Turn back the pages maar nog niet het album Stills (1975). Terwijl dit album hier juist erg bejubeld wordt. Daar zou nog iets van moeten worden genomen. De andere solo-albums (indien iets goeds voor handen) zouden op cd 2 terecht moeten komen.
Zou het al opschieten, die box van Stephen Stills? Wij zouden al klaar zijn!