Venetian Snares - Filth (2009)

Canada
Electronic
Label: Planet Mu

1. Deep Dicking (5:49)
  2. Crashing the Yogurt Truck (5:38)
  3. Labia (3:03)
  4. Mongoloid Alien (6:26)
  5. Chainsaw Fellatio (4:40)
  6. Kimberly Clark (6:57)
  7. Calvin Kleining (3:49)
  8. Kakarookee Hates Me (4:14)
  9. Splooj Guzzlers (4:35)
  10. Pussy Skull (6:26)
Funk levert weer een nieuw album en EP af.

Ik heb er nog niks van gehoord, maar het lijkt me dat dit weer een wat rauwere plaat is. Ik verwacht dus geen klassieke insteek a la Rossz of blije deuntjes a la Cavalcade, maar we zullen zien wat het wordt.

Na het (voor mij) teleurstellende Detrimentalist ben ik toch wel weer een beetje benieuwd naar deze.

avatar van Norbert
Demo versie van dit album is alweer gelekt. Zo op t eerste gehoor word ik er weer niet entausiast (hoe schrijf je dat? ) van. Heel veel acid invloeden weer.

De samples staan nu ook op de Planet Mu site. Het is toch wel wat anders dan ik verwacht had. Het lijkt met vlagen zelfs een beetje op een mix tussen Last Step en Venetian Snares (zelfde geldt voor de EP, waarin ook weer 'gezongen' wordt).

Stiekem valt me dit toch een beetje tegen, maargoed eerst nog maar een paar keer luisteren.

avatar van Goodfella
Norbert schreef:
Demo versie van dit album is alweer gelekt.

Dat zijn de samples op Planet Mu. (check die nieuwe dubstepplaten eens, damn..!)

Heb niet meer echt wat met Snares, maar vond het juist wel verrassend. Helder concept (acid), lekker lollig en soms nog dansvloerproof ook

avatar van Goodfella
Mja. Zo'n heel album achter elkaar komt dan toch weer niet verder dan geinig.

tuktak
misschien moet die gast eens een keer wat nieuwe vsti's kopen...

avatar van KampF
Na Detrimentalist heb ik het ECHT wel gezien met snares. Heb hem elke keer de kans gegeven, maar hij blijft zo hetzelfde! Dat eeuwige breakcore loopje van hem dat hij werkelijk door ieder nummer gooit komt mijn neus uit. Met Rossz Csillag Alatt Született heeft ie er gelukkig nog wat origineels van gemaakt...

Veel kans dat ik deze niet ga luisteren, ik weet het wel zeker

avatar van samslam
KampF schreef:

Veel kans dat ik deze niet ga luisteren, ik weet het wel zeker

Op die manier kunt ge inderdaad wel onder elk album uw zegje kwijt. Lekker relevant.

avatar van Onderhond
Eén van de leukere Snares plaatjes.

avatar van Amicus
Toch wel weer een erg lekker album, beetje lomp, maar zelf kan ik hier erg van genieten, hoewel mijn visite het volgens mij wat minder kon appreciëren