Degradead - Out of Body Experience (2009)

Zweden
Label: Indie

1. All Is Gone (4:07)
  2. Wake the Storm (3:52)
  3. Achieve the Sky (3:33)
  4. Everlasting Hatred (5:14)
  5. Depths of Darkness (3:14)
  6. V.X.R (3:13)
  7. Future Is Now (3:43)
  8. Transmigration (2:32)
  9. The Burning Orchid (3:24)
  10. Almost Dead (3:16)
  11. Dream (3:16)
  12. Illusion (3:42)
  13. Suffering (3:33)
  14. Unfortunate (4:21)
avatar van james_cameron
Iets meer variatie dan op het debuut, plus iets sterkere songs. Vooral aan het begin van het album hebben de songs wat last van een voorspelbare afwisseling tussen brute en melodieuze vocalen, maar naarmate de plaat vordert nemen kwaliteit en afwisseling toe. Uitstekende produktie ook. Conclusie: deze band mag nog wel even blijven bestaan.

avatar van knoltor
Prima vervolg op de debuutplaat inderdaad. De herkenbare melodieuze vocalen worden gehandhaafd maar hebben nog zeker geen overhand gekregen. De band heeft aan bruutheid in ieder geval niet ingeboet.
De liefhebber van melodieuze Zweedse death/thrash kan weer aan de bak!