Mary J. Blige - My Life (1994)

Soul / R&B
Label: MCA

1. Intro (1:04)
  2. Mary Jane (All Night Long) (4:41)
  3. You Bring Me Joy (4:14)
  4. Marvin Interlude (0:40)
  5. I'm the Only Woman (4:32)
  6. K Murray Interlude (0:24)

met Keith Murray

7. My Life (4:19)
  8. You Gotta Believe (5:02)
  9. I Never Wanna Live Without You (6:20)
  10. I'm Going Down (3:44)
  11. My Life Interlude (1:15)
  12. Be with You (4:27)
  13. Mary's Joint (5:02)
  14. Don't Go (5:01)
  15. I Love You (4:33)
  16. No One Else (4:17)
  17. Be Happy (5:51)
  18. (You Make Me Feel Like a) Natural Woman * (2:45)
Dit is not steeds mijn favorite album,
Heb dit album STUK gedraait en kan er nog steeds met veel plezier naar luisteren. En dat heb Ik niet met Veel albums,
Alle tracks van begin tot eind zijn juweeltjes, productionwise, maar vooral de oprechtheid en emoties,waarmee ze je meeneemt
Ik Ben duidelijk een zware fan. Heb haar ook tig keer live amogen ervaren .
Helaas Moët ook toe geven dat Ik,haar latere werk stukken minder vond, met uitzondering van een paar tracks. Maar " My life" zal ze nooit kunnen overtreffen. Ondanks haar Vele pogingen.

Favorite track , het hele album

avatar van into_soul
Het is 20 jaar geleden dat "My Life" verscheen. Op haar tweede album stortte Blige haar gebroken hart uit over oude soul samples. Het werd een enorm succes en maakte een nog grotere ster van de 23-jarige zangeres. Hier zijn 13 dingen die je vast nog niet wist over deze R&B-klassieker: Classic: 13 dingen over Mary J. Blige's "My Life" ?