Jimmy Ross - First True Love Affair (1981)

geen stemmen

Pop / Dance
Label: Full time

1. First True Love Affair (6:16)
  2. Fall into a Trance (5:28)
  3. Sad Sam (3:45)
  4. Chocolate Ice (5:51)
  5. Love Will Never Die (5:44)
  6. My Life (6:19)
  7. S.O.S. of Love (6:38)
  8. Fall into a Trance [Remix] (5:43)
  9. New York to Moscow [Edit] (5:10)
  10. First True Love Affair [A Larry Levan Mix] (7:10)
  11. Fall Into a Trance [Remix 2] (6:39)
Onwaarschijnlijk,na 30 jaar hoor ik op de radio het titelnummer van deze LP.Totaal vergeten tot vandaag,dit moet ik hebben,wat een schijf,wat een groove,ik ben sprakeloos.
Ik heb veel compilaties van Ferry Maat's soulshow maar dit vergeten pareltje heeft hij ten onrechte over het hoofd gezien.
Ik kan het volledige album niet beoordelen maar 'first true love affair' krijgt van mij de volle +++++
Meneer Maat,zet deze moordschijf alstublieft op een volgende compilatie.

Was getekend '80's man',funkateer in hart en nieren!

Even een rechtzetting,de man is geboren in Trinidad en is in de 70's in België beland om als zanger te performen in het pretpark Bobbejaanland.In 2000 overleed de artiest in België.
Dus de afkomst zoals hierboven vermeld staat klopt niet al moet gezegd dat hij erg Amerikaans klinkt.

avatar van T.O.
80's man schreef:

Helemaal eens, ik zet dit nummer al jaren regelmatig op en elke keer weer aan het swingen. Heerlijk ook de opbouw aan het begin, wanneer het baslijntje erin komt bijvoorbeeld. Fantastisch remixwerk van Levan.