Joe Gideon & The Shark - Harum Scarum (2009)

Label: Bronzerat

1. Harum Scarum (4:13)
  2. Civilisation (5:06)
  3. DOL (3:52)
  4. Kathy Ray (6:34)
  5. Johan Was a Painter and Arsonist (5:26)
  6. Hide and Seek (3:33)
  7. True Nature (4:35)
  8. Anything You Love That Much You Will See Again (7:39)
  9. Pale Blue Dot (4:55)
Doet me ietwat denken aan Nick Cave en... de tweede naam moet ik nog even over denken, maar vind het wel wat! 4 sterren!

Staan ook nog eens in het voorprogramma van Woven Hand. Zal een mooie avond worden

Jon Spencer, cramps en the kills springen in mij gedachten op. Bijzonder fijne plaat.

avatar van mivil
Heel goede cd! En inderdaad, doet me ook aan the kills, nick cave (grinderman...) denken...
Hoop ze snel live te aanschouwen!

avatar van StatusQuo
Album dat ik zeker moet hebben. Ken ze al een tijdje: in 2007 speelden ze in de Botanique in het voorprogramma van Archie Bronson Outfit. Hide & Seek en Anything You Love That Much zijn me bijgebleven, kijk er naar uit om hen op plaat te horen.

avatar van gd90
tot nu toe beste plaat van 2009

BananA
Best lekkere plaat, Joe Gideons stem doet me wat aan Lou Reed denken en muziekaal trekt het wat op Pj Harvey en the Kills.

beaster1256
ja, lekkere plaat , inderdaad cave and polly jean zijn zeer invloedbaar geweest voor dit koppel , lekkere garage met een knipoog naar de cramps !

avatar van Raconteur
Blijft na een jaar nog steeds stevig overeind staan

avatar van henkiev
Topplaat dit!