Yevgueni - We Zijn Hier Nu Toch (2009)

Belgiƫ
Label: Petrol

1. Nieuwe Meisjes (2:56)
  2. Daar Zit Je Dan (Robbie III) (4:29)
  3. Spijt (3:38)
  4. Brand (3:26)
  5. Stapels en Lijstjes (3:40)
  6. 't Zal Wel Niet Mogen (3:12)
  7. We Zijn Hier Nu Toch (4:04)
  8. Oudstrijder (3:46)
  9. Pannekoeken (3:50)
  10. Werken in de Media (3:14)
  11. Blijf (4:15)
  12. We Zijn Hier Nu Toch * (3:58)

met Stef Kamil Carlens

13. Nieuwe Meisjes [Buscemi Remix] * (3:40)
avatar van jovad
Wie heeft deze al gehoord? Ben hier heel benieuwd naar. Wat ik er al over gelezen heb klinkt veelbelovend

Ik heb hem vorige week gekocht bij hun cd-voorstelling in de AB. Een beetje anders dan de twee vorige, maar toch nog steeds zeer vertrouwd. Ik vind hem voorlopig net iets beter dan Aan de arbeid.

avatar van cinefiel
fILLE schreef:
Ik vind hem voorlopig net iets beter dan Aan de arbeid.

Nog beter dan 'Aan de Arbeid'? Dan moet ik hem zeker een van de komende dagen gaan aanschaffen!

avatar van bone machine
bone machine (crew)
Vandaag gekocht, klinkt goed. Zelf Stef Camil Carlens werkte mee aan deze Cd volgens het boekje.

avatar van Johanv4434
De twee recensies die ik heb gelezen waren lovend, dus ben ik wel benieuwd. Dit album zal ik snel aanschaffen. Vorige zomer had ik op Pukemarock al 2 nummers (maar ik weet niet meer dewelke) uit dit album gehoord, maar toen vond ik ze niet echt fantastisch. Nu ja, zo'n onbekend nummer voor het eerst in een live uitvoering horen is altijd een beetje wennen.

avatar van Devoo
Zeer benieuwd! Ligt deze al in de winkelrekken?

avatar van Facedown
Devoo schreef:
Zeer benieuwd! Ligt deze al in de winkelrekken?

Yep.

avatar van Devoo
Oké, in de loop van de week zeker nog gaan aanschaffen!

avatar van Devoo
Ik vind het echt een geweldig schijfje! Vind dit het tweede beste album van Yevgueni. Beter dan Aan de Arbeid, maar wel iets minder dan Kannibaal.

mathieudc
De nieuwste van Yevgueni zal nog wat op mij moeten inwerken, in die zin dat het mijn aandacht nog niet altijd kan vasthouden. Ik ben er nu wel al zeker van dat hun derde mij beter zal bevallen dan hun tweede 'Aan de Arbeid'. Een slechte plaat hebben ze tot nog toe nog niet uitgebracht, maar met hun eerste plaat hebben ze het niveau voor zichzelf natuurlijk wel érg hoog gelegd... Of waren de verwachtingen van mijn kant toch in elk geval hoog gespannen. Gebeurt wel vaker als je pareltjes van albums voorgeschoteld krijgt. Maar hoe dan ook, deze plaat mag er best wezen! De hoogtepunten staan voorlopig in het begin wat mij betreft, maar na nog wat meer luisterbeurten kan er nog vanalles veranderen.

Ik ga met een halfje naar omhoog: 3,5 sterren. Knap.

avatar van Maestro B
De magie van de vorige cd's is wat weg, vind ik.
Maar deze mannen blijven uniek in hun genre.
Van dezelfde strekking maar iets poëtischer: Buurman!

avatar van Pittaman
Ik vind niet dat de magie hier weg is. Bij de eerste luisterbeurt had ik meerdere kroppen en kippevel momenten bij enkele van de mooie teksten op de opgewekte muziek. De contradictie tussen de tekst en de muziek die er regelmatig is, blijft het doen voor mij.