Hurt - Goodbye to the Machine (2009)

Label: Amusement

1. Got Jealous (4:42)
  2. Pandora (4:52)
  3. Wars (4:00)
  4. World Ain't Right (3:32)

met Shaun Morgan

5. Sweet Delilah (3:27)
  6. 1331 (3:15)
  7. Role Martyr X (4:36)
  8. Well (3:58)
  9. Pills (3:59)
  10. Dreams Away (3:50)
  11. Fighting Tao (4:25)
  12. That (Such a Thing) (9:31)
avatar van snarf349
Weinig vernieuwend dit album, ze hebben het allemaal al eens gedaan. Maar toch.... de hidden track is een akoestisch nummer met een gitzwarte tekst en is wel aardig om een paar keer te horen.

De scherpe en nieuwe randjes zijn er wat vanaf. Nog maar een paar keer luisteren.

Gweldige cd. Het had een aantal luisterbeurten nodig om te groeien, en het resultaat is verbluffend. Een totaal andere plaat dan de Vol's, op een goede manier

avatar van james_cameron
Mijn eerste kennismaking met de band. Niet verkeerd- prima amerikaanse rock, soms heavy, soms meer ingetogen. Doet me sporadisch een beetje denken aan een band als Stone Temple Pilots. Overtuigend gebracht en sfeervol geproduceerd. Gezien de hogere waarderingen voor de eerste twee albums ga ik die nu zeker luisteren. Mooiste nummer vind ik het rustige World Ain't Right; de beste songs zitten sowieso geconcentreerd aan het begin van de plaat.

avatar van Desert
Het tweede deel van nummer twaalf doet me bij het refrein erg denken aan Goodnight Saigon van Billy Joel

Voorts erg goed album, hun beste voor mij!