Phil the Agony - Think Green (2009)

Label: Green Streets

met Chace Infinite

Rene1979
is te pindakazen

Maxmus
Het is inderdaad een album dat je wel kan luisteren.
Niet bijsterd bijzonder maar wel lekkere tracks!
Hoewel dit album onder de naam van Phil the Agony staat kan die net zo goed onder Strong arm Steady staan aangezien de gast artiesten.

Rene1979
Phil is geen bijzondere en zefs een matige mc. Wat hem red zijn de gasten.....

avatar van Rhythm & Poetry
En bij die woorden van Rene sluit ik me volledig aan. Wil er nog zelfs aan toevoegen dat de gastbijdrages ook niet al te bijzonder zijn. Een MC als Krondon kan ik bijvoorbeeld moeilijk een toegevoegde waarde noemen. Big Twin en Talib Kweli doen het dan weer wel goed (al is het alleen al vanwege hun fraaie stemmen + flows) en zorgen dan ook voor de schaarse hoogtepunten van een mager album. Het thema is wel leuk, wordt ook op sommige momenten prima uitgevoerd en daarnaast weet een enkele productie er voor te zorgen dat ik Think Green makkelijk heb kunnen beluisteren. Maar goed genoeg voor een voldoende is het zeker niet, verre van dat zelfs.

avatar van thomzi50
Inderdaad zeg, wat een slechte plaat. Zit zelfs nog een halfje later, vind er eigenlijk niets leuks aan te beleven.

Ik vind het zelf geen slechte plaat. Er staan wel een aantal slechte nummers op en de teksten zijn niet hoogstaand, maar het idee voor de CD is wel leuk gevonden en dit komt ook een aantal keren terug. Voor de paar nummers die wel leuk zijn zoals 'Think Green' en 'Black History' vond ik het wel een CD waard om te checken.