Wicked Jazz Sounds Band - The Biggest Sin (2009)

Jazz
Label: United

1. It's Simple (4:43)
  2. Let the Music (Guide Your Life) (4:04)
  3. Love It All (4:17)
  4. Come to Me (3:40)
  5. Turn Around (3:14)
  6. The Biggest Sin (4:01)
  7. Mehmets Vibes (3:21)
  8. Salacious Tigers (Interlude) (1:01)
  9. Dance with a Smile (4:27)
  10. Limelight (I Want It) (4:14)
  11. Can't Keep (5:16)
  12. Breathing Barbados (3:47)
  13. Billions and Billions (Interlude) (1:45)
  14. Three Elements (Tribute to EWF) (4:55)
avatar van thelion
Summer is in the air althans als je dit album op zet. Funky Jazzy Groovy alles in de blender en serveren met ijs......

Geweldig lekkere plaat met veel uptempo Funky Jazz of Jazzy Funk of hoe je het ook maar wil noemen........

G72
Volledig eens met thelion. Een beetje Incognito, Brand New Heavies en Eart Wind & Fire, gemengd met een wisselende lekkere beat. Muzikaal erg sterk, vond de damesvocals soms wat vlak (of te weinig power hebben) voor de muziek.

Echter, wel degelijk een aanrader!

avatar van tsjong
Hij staat nu bij single van de week bij iTunes. Zo kwam ik dit op het spoor. Het spreekt me wel aan. Maar het is niet verpletterend.

avatar van Janhero
Beetje van alles wat en doet me denken , ik weet niet waarom, aan Matt Bianco. Zal wel aan de zangeressen liggen. Nergens een echte spannende cd maar goed te pruimen.

avatar van heicro
Ben niet zo onder de indruk. Diverse stijlen in de mixer doen geeft niet altijd een bevredigend resultaat en ik heb het muzikaal allemaal al eens eerder (en beter) gehoord.

Moet mijn beide voorgangers gelijk geven, deze cd wordt regelmatig op mijn werk gedraaid, en hoewel het prima aan te horen is, is het geheel allemaal wat vlakjes en niet erg spannend...

avatar van judgepaddy
Hmmnee. Kan mij ook niet echt bekoren. Iedereen doet hier te erg zijn best om funky te zijn, maar de teugels worden nergens gevierd, waardoor het geheel een beetje krampachtig in het Jazz/Funk stramien gehouden wordt.
Jammer, want de bedoeling is goed.

avatar van FunkStar
CD op aanraden van een vriend beluisterd en was aangenaam verrast! De sound doet me erg denken aan Incognito, Brand New Heavies en Gare Du Nord (waar ik allemaal dol op ben).

Helaas is niet alles even sterk maar de tracks Love It All, The Biggest Sin en Dance with a Smile springen er voor mij uit. Ook de tribute to Earth Wind & Fire vind ik een heerlijk nummer!