Agoraphobic Nosebleed - Agorapocalypse (2009)

Punk / Metal
Label: Relapse

1. Agorapocalypse Now (2:26)
  2. Timelord One (Loneliness of the Long Distance Drug Runner) (0:56)
  3. Dick to Mouth Resuscitation (1:16)
  4. Moral Distortion (2:00)
  5. Hung from the Rising Sun (2:10)
  6. First National Stem Cell and Clone (3:19)
  7. Question of Integrity (2:29)
  8. Timelord Two (Paradoxical Reaction) (3:03)
  9. Trauma Queen (1:51)
  10. White on White Crime (3:19)
  11. Druggernaught Jug Fuck (2:23)
  12. Ex-Cop (0:59)
  13. Flamingo Snuff (2:20)
avatar van andnino
Ik doe hier nog een halfje bij. Wat een geniale plaat, van het artwork tot aan de muziek tot aan de teksten.

Artwork is een zeer gedetailleerde compilatie, stijlvolle kleurtint, en een zeer negatieve uitstraling.
Muzikaal is het gewoon één grote adrenalinetrip. Productioneel goed verzorgd, enorm overtuigend en intens, nergens té.
En dan die teksten..

Earth - one giant fucking human leisure hive

You're born. You do shit. You die.

Wat dan nog vrij milde regeltjes zijn. Dit is voor mij wel de nok qua de balans tussen extremiteit en realiteit. Veel extreme death/grindteksten kan ik niet serieus nemen, maar hier hoef ik er geen moeite voor te doen. Natuurlijk bestaat het viezer (dan I slapped a dead man in the face with his own hand and laughed out loud), maar het overtuigt me zelden. Hier wel.