Dragon Fli Empire - Redefine (2009)

Canada

13. To the Sky

met Velben en Ohmega Watts

14. Peace
RedLightCityBoy
Strak album. De producties doen op sommige momenten denken aan 3 Feet High and Rising van De La Soul, maar op sommige momenten is het ook erg zomers en dromerig, vrij afwisselend dus. Gelukkig zijn er ook fijne gastoptredens die wel echt van toepassing zijn. Sommige nummers steken toch wel erg uit zoals: Keep the Funk Alive, Paradise, Rise en To the Sky. Kan zeer zeker gaan groeien naar een hoger cijfer.

avatar van Pooiertje
De 1e helft van dit album vind ik erg sterk, allemaal goede nummers.
De 2e helf vind ik wat minder sterk, de nummers lijken daar wat meer op elkaar en het boeit me dan ook niet echt.
Ondanks dat kom ik toch wel uit op een 3.5 omdat de 1e helf zo sterk is

RedLightCityBoy
Rise en To the Sky zijn wel sterk (op het eind)!

avatar van Pooiertje
Rise vind ik wel een sterk nummer, en To the Sky niet echt heel erg