22-20s - 22-20s (2004)

Label: EMI

1. Devil in Me (4:16)
  2. Such a Fool (3:56)
  3. Baby Brings Bad News (3:48)
  4. 22 Days (2:58)
  5. Friends (4:00)
  6. Why Don’t You Do It for Me? (3:38)
  7. Shoot Your Gun (4:46)
  8. The Things That Lovers Do (4:05)
  9. I’m the One (2:57)
  10. Hold On (5:20)
Ergens dit voorjaar schafte ik de Blueskins aan, dat vond ik dus een heerlijke rechttoe-rechtaan rockplaatje. Nog steeds behorend tot één van mijn favoriete albums van dit jaar.
22-20s Is weer zo'n soort bandje. Beetje the Hives, Black Rebel Motorcycle Club, White Stripes en ook die Blueskins hoor je wel weer. En ook dat zijn al bands die hun inspiratiebronnen niet echt verdoezelen.
En toch mis ik hier net dat ene kleine extraatje die ik wel vond bij genoemde Blueskins.
Misschien verschijnen er toch iets te veel van dit soort bandjes momenteel. Niet slecht, maar ik heb er nu wel genoeg van in mijn kast staan denk ik. Of zal ik dan toch.............

Er stond een goeie recensie in Plato magazine..

avatar van titan
titan (crew)
In het magazine van Plato staan alleen maar goede recensies.

avatar van rzasa
titan schreef:

In het magazine van Plato staan alleen maar goede recensies.

Ja, hoe is dat toch mogelijk?

Plato moet plaatjes verkopen he.........nee Platomania is nooit objectief.

J Casablancas
Goeie plaat hoor, al zijn de live opname's die ik heb veel beter. Heerlijke nummers met catchy gitaren, lekker rauw en gedurfd. 4*

Ik vind het best wel leuk eigenlijk jammer dat de band is gestopt!