menu

NINJA 2009 Tour Sampler (2009)

mijn stem
3,38 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Jane's Addiction - Chip Away (2:36)
  2. Nine Inch Nails - Not So Pretty Now (3:49)
  3. Street Sweeper - Clap for the Killers
  4. Jane's Addiction - Whores (3:44)
  5. Nine Inch Nails - Non-Entity (4:03)
  6. Street Sweeper - The Oath (4:25)
totale tijdsduur: 18:37
zoeken in:
Een handjevol gratis nummers van een handjevol duurbetaalde bands, die afwisselend goed (de nummers van Nine Inch Nails), zeer goed (Whores) en verschrikkelijk (Chip Away) zijn. De nummers van Street Sweeper - met Tom Morello, als ik me niet vergis - zijn op zich ook best te pruimen, al hou ik gewoon niet zo heel erg van raps.

3,5*

Het album is trouwens hier te downloaden: NIN|JA 2009 - ninja2009.com

Jane's Addiction brengt hier studioversies van twee nummers die live op het ddebuutalbum uit 1987 stonden. Het was de bedoeling dat Trent Reznor een aantal nieuwe nummers van de band zou produceren die op dat moment uit de 4 originele leden bestond. Helaas vlotte het creatieve proces niet wat een voorbode was van het vertrek van bassist Eric Avery. Nou ja, studioversies van nummers die we al jaren kenden is op zich aardig, maar niet meer dan dat.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:46 uur

geplaatst: vandaag om 17:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.