menu

Somfay - A Catch in the Voice (2009)

mijn stem
4,00 (17)
17 stemmen

Canada
Electronic
Label: Archipel

  1. Elegiac Station
  2. Cuckoo Spit
  3. Hypnagogii
  4. Brave Late Fade
  5. Good Morning Strange Light
  6. Folding Ghosts into Origami Stars
  7. Ex Astris, Ad Astra
  8. Irradian Irradiant
  9. Scotia
  10. Amo Alucinor
  11. Something Smallest
  12. Algonquin
  13. Averroes
  14. Tomorrow's Yesterday Is Today
  15. Borealis
  16. NotR
zoeken in:
tuktak
wat een plaat van jesse somfay, cd1 is ambientgetint, en cd2 bevat meer beat en zou je minimal kunnen noemen. dit is border community achtig kwa sfeer, maar dan vele malen beter met meer experiment dan de meuk die zij tegenwoordig uitbrengen. een waar epos, die zo gelimiteerd uit is gebracht dat downloaden eigenlijk de enige optie is.

4,0
Klinkt goed . Moet ik maar even achteraan gaan.

4,0
Geweldige plaat inderdaad. Ik heb hem nu weer op terwijl ik lekker in het zonnetje zit, het album leent zich er goed voor. Genieten geblazen!

avatar van John Doe
3,0
Leuke artiest, net leren kennen via een mix van tuktak, deze hier. Ik vind dit fijner klinken dan het meeste van Border Community persoonlijk. Het brengt Boards of Canada in een minimal-techno setting en doet dat beter dan ik het bijvoorbeeld Nathan Fake vind doen (met Drowning In A Sea of Love). Eens kijken wat vaker luisteren ervan maakt.

avatar van vlsander
4,5
Lang geleden dat ik hem nog eens opgezet heb en eens achterstevoren begonnen. Ik kan het jullie alleen maar aanraden. NotR en Borrealis zijn echt super. Nooit gedacht dat ik dit om 10.16 's morgens met een tas koffie en een krant in de hand zo zou kunnen apprecieren. Geweldig album.

avatar van popstranger
3,0
Sterke stukken gemengd met songs die voor mij wat te lang doordrammen zoals Scotia en Amo Alucinor zorgen voor een iets of wat onevenwichtig album. Met een nummer als Folding Ghosts into Origami Stars scoor je dan weer wel ten huize popstranger. Magnifieke titel en dito sfeer.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:36 uur

geplaatst: vandaag om 14:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.