Willeke Alberti - Vrienden voor Altijd (1987)

Alternatieve titel: De Grootste Successen van Toen en Nu

Label: Polydor

1. Samen Zijn (4:23)
  2. Mijn Dagboek (2:59)
  3. Carolientje (3:08)
  4. Niemand Laat Zijn Eigen Kind Alleen (3:06)

met Willy Alberti

5. Draai Je Je Om (4:10)
  6. De Winter Was Lang (2:16)
  7. Spiegelbeeld (2:27)
  8. Vrienden Blijven Doen We Altijd (4:10)

met André van Duin

9. Telkens Weer (3:13)
  10. Ik Mis Die Tijd van Toen (3:27)
  11. Thuis bij Jou (4:04)
  12. Vanavond Om Kwart over Zes Ben Ik Vrij (3:29)
  13. Het Afgezaagde Zinnetje (1:47)

met Willy Alberti

14. Mijn Wereld (3:15)
  15. Morgen Ben Ik de Bruid (3:21)
  16. Het Oude Huis (4:49)
avatar van Simon Smith
Simon Smith (crew)
"Draai je je om" is een prachtige Nederlandstalige versie van de klassieker van Maggie Macneal "When you're gone".
Dit is een verzamelaar met oude nummers en een paar nieuw opgenomen tracks, waaronder deze.
Pijnlijk, de spelfout in de titel van track 11, maar ja, hij staat zo op de hoes.

avatar van Boermetkiespijn
Simon Smith schreef:

Vreemd hoor, op mijn hoes staat gewoon "jou", dus ik ga toch een verzoek tot wijziging doen.

avatar van Simon Smith
Simon Smith (crew)
Boermetkiespijn schreef:
Ik zie het op Discogs, op de lp en cassette is het bijv. goed gespeld.