Young Buck - Back on My Buck Shit (2009)

Label: Cashville

22. Ups and Downs

met Lil' Wayne

Zeker dopee !!!

avatar van Rhythm & Poetry
Geen idee eigenlijk waarom ik deze mixtape helemaal beluisterd heb. Op dit soort momenten weet ik gewoon dat ik echt niks beter te doen heb . Maar goed, ik was toch wel een klein beetje nieuwsgierig hoe het met mijn oude vriend Young Buck ging en dus heb ik deze mixtape maar een draai gegeven. Zie je wel: ik kan een reden geven waarom ik dit gecheckt heb . Natuurlijk vind ik het slecht, maar ik had ook niet anders verwacht. Een slecht rappende Buck, zeer matige producties en irritante DJ's die door de mixtape heen schreeuwen. Ik zal geen cijfer geven.

avatar van Game
Vrij weinig leuks op te vinden, op deze mixtape. De DJ's zijn irritant bezig en de beats lijken iets teveel op elkaar. Alleen Did You Missed Me, A Lot To Learn, Somebody Gon' Pay en Ups And Downs zijn de moeite waard. Ik hoop dat YB's album beter word als dit.

Ik denk trouwens niet dat deze op de site mag, want ik kan hem nergens te koop vinden. Geen een label verkoopt dit, en zeker niet met de naam DJ Scream & Smallz

avatar van KILLERBEE99
Staan nog wel wat leuke tracks op, maar wat zijn die DJ's toch weer irritant bezig :/

edit: heb label aangepast, deze mixtape is gewoon te koop...

iTunes - Musik ? ?Back on My Buck Shit? von Young Buck - itunes.apple.com