Destiny's Child - Destiny Fulfilled (2004)

R&B
Label: Sony Urban

1. Lose My Breath (4:02)
  2. Soldier (5:26)

met T.I. en Lil' Wayne

3. Cater 2 U (4:07)
  4. T-Shirt (4:40)
  5. Is She the Reason (4:47)
  6. Girl (3:44)
  7. Bad Habit (3:55)
  8. If (4:16)
  9. Free (4:52)
  10. Through with Love (3:36)
  11. Love (4:32)
  12. Game Over * (4:03)
  13. Got's My Own * (3:58)
  14. Why You Actin' * (4:29)
Wat een rampzalig eerste keuze voor de single die ze hebben uitgebracht, maar de video maakt hem leuk.

avatar van Marki_san
Lose My Breath is zooooooo lekker!!!! ;p

avatar van T.O.
Ik kan hem ook goed hebben hoor.

Tis wel een enerverend nummer hoor. Ze zingen 100keer hetzelfde, alsof ze geen inspiratie hadden.

avatar van starbright boy
Ik vond de meest oude singles stukken leuker. Vooral voor Survivor heb ik een zwak.

avatar van Kos
Kos
Juist 1 van de missers imo

Ik vond No No No wel leuk.

avatar van T.O.
Die vond ík dan weer wat minder

starbright boy schreef:

Imo hun grootste wanprodukt.

destiny's child " destiny fulfilled" **

Duf R en B album met als beste nummer het eerste nummer " lose my breath" , typisch geniaal dansnummer .... al de rest is te duf voor woorden.

Marki_san schreef:

Lose My Breath is zooooooo lekker!!!! ;p

Lose My Breath is zooooooo eentonig en dom!!!!

avatar van BoordAppel
Lose My Breath vind ik een erg leuke plaat met geweldig drumwerk maar de rest van het album kan me gestolen worden. Wat een saaie, oppervlakkige nietszeggende arrenbie zeg. De uptempo nummers van Destiny's Child vind ik meestal wel leuk en ik vind het daarom ook erg jammer dat die er niet meer op staan.

volledig mee eens

avatar van John Doe
BoordAppel schreef:

Ja die beat met de trommels erin vind ik ook zeer sterk. Voor de rest is het echt niet zoeen goed nummer, coupletten belachelijk, is louter uitstel van het refrein waar alles op staat en dat is opzich wel goed op dat stompzinnige gehijg na. Nooit de behoefte gekregen dit nummer te downloaden laat staan het album te beluisteren.

Mijn probleem met nummers als Lose My Breathe en ook die hit van Beyonce en JayZ (Crazy In Love) is dat het gebouwd is op één geniale vondst en dat het verder niet echt heel boeiend is. Ik denk dan 'broed dan nog even door op nog een geniaal idee, stop het in hetzelfde nummer en word er legendarisch mee'. Maar helaas, waarom je zo uitsloven als het geld zo makkelijk voor het oprapen ligt...

avatar van John Doe
Ze maken die nummers allemaal te snel. Ze nemen genoegen met wel leuke vondsten, maar werken meestal niet door tot er een meesterwerkje uitgroeit. Het is precies wat je zegt. Dat is het soort artiest die je minder serieus moet nemen, ze nemen hun muziek immers ook niet serieus genoeg. Of ze hebben geen inzicht in perfectioneren.

avatar van steven
lose my breath daar draait het album om , de rest is op zijn zachst middelmatig , bij lange na geen "writing's on the wall", maar toch lose my breath is wel errug lekker hoor.......... 2,5 sterren voor mij

Jessie
Ik vind hem goed maar niet zo goed als de andere!!! het is ook niet meer zoals vroeger!! jammer genoeg staat er maar één nummer op waarmee je je kont kan schudden!! maar de andere songs vind ik ook goed!! vooral het nummer Trough with love vind ik zeker geslaagd!!!

lekker album lekkere artiesten ze zijn gewoon the bomb all hun nummers zijn even lekker !!

Die tweede rapper in Soldier is te slecht voor woorden!

Vind de stukken die Michelle zingt vaak het mooist, zoals (later) "Lose My Breath", en nu "Girl".

1,0
Destiny's child is muziek waar kleine kindjes naar moeten luisteren. Zo enorm slecht, ze moeten het doen met hun uiterlijk in de videoclips maar zingen 'O NEE'

Een 1,0**

slaemperayreon
ik was een keer bij me vriend die Urbanfan is. terwijl hij nog even iets moet doen voor zijn ouders, zie ik een plat doosje liggen en wat blijkt: in het doosje zit een boekje waar allemaal foto's in staan van redelijk knappe vrouwen. waarom er dan allemaal rare teksten bijstaan die over de liefde gaan, is mij een raadsel. mijn verbijstering over dit magistrale doosje is helemaal compleet als ik zie dat er ook nog een mooi rond, glimmend spiegeltje bij zit. voor de grap besluit ik het spiegeltje in de cdspeler van me vriend te doen. dan blijkt het spiegeltje nog iets speciaals te kunnen, wat de fabrikant er beter niet bij had kunnen doen. tot mijn schrik blijkt dat ding allemaal enge RnB-geluidjes met rare vrouwenstemmen erdoorheen te produceren zodra ik het in de cdspeler doe.
dus daarom:
mooi boekje, mooi spiegeltje, maar stop dat ding nooit in je cdspeler.
0.5*

avatar van Jordy
Hoor ik nou goed dat Girl door Ninth Wonder is geproduceerd? Die gozer is een eind gekomen met z'n Fruity Loop-beats

Niet echt een goed album, de beste liedjes hebben ze allemaal uitgebracht, "Lose My Breath", "Soldier" en "Girl". In de VS is hun nieuwe single "Cater 2 U".

avatar van jowietje
Wel goed album vooral cater 2 u

avatar van monique
get on the bus uit 1999 vondt ik toch het beste nummer

avatar van annepan101
Echt een super groep! Jammer dat ze uit elkaar zijn :S! Maar het is idd waar dat ze hun beste nummers hebben uitgebracht op single... mja dat is bij bijna elk album wel

dollie
dit album was me tegengevallen,
kleine miskoop gedaan
al bij al valt het nog mee...
ik had het eerst meer moeten beluisteren voor dit tekopen
enkele goede numeers, maar de rest ben je snel beu

Lost Highway
Deze cd ooit tot vervelens toe bij een vriend moeten horen, sindsdien heb ik niet veel slechtere cd's meer gehoord. De groep mag dan wel uit mekaar zijn, Beyoncé zal ons nog vaak genoeg lastig vallen met haar rotzooi.