Powerman 5000 - Tonight the Stars Revolt! (1999)

Label: DreamWorks

1. An Eye Is upon You (0:51)
  2. Supernova (3:15)
  3. When Worlds Collide (2:58)
  4. Nobody's Real (2:55)
  5. System 11 (0:48)
  6. Tonight the Stars Revolt! (2:42)
  7. Automatic (3:22)
  8. 51 (2:58)
  9. Operate Annihilate (3:48)
  10. Blast Off to Nowhere (3:45)
  11. They Know Who You Are (2:33)
  12. Good Times Roll (3:59)
  13. Watch the Sky for Me (5:19)
avatar van james_cameron
Lichte variant op White Zombie met simpele songs die echter wel lekker klinken. De goede produktie zorgt er mede voor dat het album best redelijk wegluistert.

avatar van knoltor
james_cameron schreef:
Lichte variant op White Zombie

licht zegt u? ik kan alleen maar aan white zombie/rob zombie denken als ik dit hoor.
Verder niet slecht hoor, maar weinig origineel.

dimwit
Dit is zeker niet slecht, when world collide is een erg lekker nummer

When Worlds Collide.....THPS2 jeugdsentiment.

Ik ben zelf een Powerman 5000 fan en dit album is hun beste ooit, Dit album brengt je naar de futuristische 21 eeuw met de prachtige ruimte geluiden en de soms wat rustigere nummers zoals "System 11:11 en Watch the Sky for Me" van mij krijgt dit album een vette 5 ik denk dat je nooit meer een album als dit opnieuw te horen zult krijgen