menu

Santana - Greatest Hits (1974)

mijn stem
3,72 (61)
61 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Columbia

  1. Evil Ways (3:00)
  2. Jingo (2:48)
  3. Hope You're Feeling Better (4:10)
  4. Samba Pa Ti (4:29)
  5. Persuasion (2:35)
  6. Black Magic Woman (3:14)
  7. Oye Como Va (4:17)
  8. Everything's Coming Our Way (3:14)
  9. Se a Cabo (2:50)
  10. Everybody's Everything (3:30)
totale tijdsduur: 34:07
zoeken in:
moviefreak#1
Hoewel Carlos Santana , 30 jaar na dato nog steeds albums maakt staat deze Greatest Hits compilatie nog altijd als een huis. Eigenlijk zijn er behalve de nummers op dit album slechts drie andere nummers van Santana die op een Greatest Hits album horen : Europa, She's not There en Soul Sacrifice. Maar dat is mijn mening.

4**** voor deze compilatie

avatar van PEN15
De enige plaat van Santana die ik vroeger vaak luisterde. Ik weet nog dat er begin '90 een vriendje bij me binnen kwam en hier op de achterkant keek en zei: "Jingo? is dat iets met jingle bells?" Ik zo, "hoe kom je daar nou bij??" Hij weer: "ja kijk dan, de plaat heet SANTA!!" Gewoon gruwelijk leuke anecdote4life haha.

avatar van Protonos
3,5
fijne compilatie met swingende gitaarsalsa!

avatar van herman
Hoofdletters-bericht verwijderd.

avatar van BoyOnHeavenHill
4,0
Compilatie met (een aantal van) de beste nummers van Santana's veelgeprezen eerste drie albums. Inmiddels zijn er vele andere en betere verzamelalbums op de markt, maar op zichzelf bekeken is het materiaal dat hierop staat natuurlijk niet misselijk, en het vormt een aardige introductie.

avatar van principal2000
4,0
BoyOnHeavenHill schreef:
Inmiddels zijn er vele andere en betere verzamelalbums op de markt, maar op zichzelf bekeken is het materiaal dat hierop staat natuurlijk niet misselijk, en het vormt een aardige introductie.

En precies die rol van introducerend album is bij mij van toepassing geweest. Inmiddels heb ik ook een 3-cd verzamelaar van de band in mijn kast staan samen met Supernatural en daarnaast de 3 debuutalbums plus Moonflower op vinyl. Iedereen die deze verzamel goed vindt, kan vanuit daar verder graven in de discografie van Santana.

avatar van ArnoldusK
4,0
Heel jammer dat er zo veel korte versies opstaan.
Voor dat je 'in 't nummer komt' ben je er al weer uit.
Afijn, een degelijke verzamelaar dus.

avatar van goldendream
Dat lijkt me een mooie verzamelaar, maar ik heb die niet beluisterd. Wel triest dat nummers ingekort worden. Wat schoonheid van hoezen betreft verdient die 5 sterren.

avatar van Karma_To_Burn
4,0
Lekkere verzamelaar! Blij deze op vinyl gekocht te hebben.
4*

avatar van dominicano fonso
4,0
Een goede verzamelalbum van Santana.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:39 uur

geplaatst: vandaag om 12:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.