Zijn versie van het Bruce Springsteen-nummer For you had ik vijf jaar eerder al eens op single gekocht. Vond ik zelfs beter dan het origineel, en dat wil wat zeggen.
Toen ik vijf jaar later dit nummer voor het eerst op de radio hoorde, dacht ik meteen: lekker nummer, die wil ik hebben. Maar toen de DJ afkondigde dat dit van de Greg Kihn Band was, kon ik mijn oren nbijna niet geloven. Zo verschillend klinken die twee nummers: de eerste single is een perfect gitaarpopliedje, de andere is een disco-achtige pop-meedeiner. De enige overeenkomst is dat ze allebei ijzersterk zijn (en dat ik beide singles liefdevol in mijn collectie heb opgenomen, ook dat

Ik ken dit album verder niet, maar Jeopardy blijft een dijk van een nummer. Zo een waarvan je meteen denkt: dat wordt een hit. Het werd uiteindelijk niet eens zo'n grote hier bij ons, maar wel in de VS: nummer 2 in de Billboard Hot 100 in mei '83, en #1 op de Dance Club Playlist.
Het geluid is helemaal 1983, zoals
Madjack71 hierboven terecht stelt, en leent zich dan ook prima voor een
12 inch-uitvoering, die ik eveneens bezit. Inclusief uitstekende dub mix op de B-kant.