Keith Hudson & Family Man - Pick a Dub (1974)

Jamaica
Reggae
Label: Mamba

1. Pick a Dub (2:40)
  2. Black Heart (2:41)
  3. Michael Talbot Affair (2:55)
  4. Don't Move (2:44)
  5. Blood Brother (2:54)
  6. Dreaded Than (2:02)
  7. In the Rain (3:14)
  8. Part 1-2 Dubwise (3:18)
  9. Black Right (3:12)
  10. Satia (3:07)
  11. I'm All Right (3:02)
  12. Depth Charge (2:46)
avatar van Michiel Cohen
Dit album had ik jonger ingeschat.

avatar van Noere
Een geprezen dub plaat, maar hier niet echt kennelijk. Erg fijne plaat in ieder geval die nog behoorlijk fris klinkt vandaag de dag.

avatar van Venceremos
Eén der eerste dubalbums (Scratch' en Tubby's Blackboard Jungle uit '73 wordt algemeen als 1e beschouwd) is onder Blood and Fire collectionado's ook wel met deze hoes bekend.

Een paar sterke versies (Satta, Declaration of Rights) afgewisseld met rechttoe-rechtaan dub zonder al teveel tierelantijnen. Soms is ook de niet zo sterke stem van deze Dr. Alban (musicerende tandarts) avant la lettre te horen. Al met al een wat overschatte plaat die Hudson later in zijn carrière ruim weet te overtreffen met Brand en Rasta Communication.

01. King Tubby & Friends - Dub Gone Crazy
02. If Deejay Was Your Trade